Cum să păstrezi flacăra pasiunii aprinsă în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei pe

Scorpionul are grijă el însuşi să păstreze pasiunea în relaţia voastră, dar dacă iubitul tău e Berbec va trebui să faci un efort şi să-i oferi mereu noi provocări.

Berbec

Berbecul are nevoie mereu de noi şi noi provocări. Dacă îi faci mereu pe plac şi îi permiţi să ia fiecare decizie, să câştige fiecare dispută, atunci interesul lui va dispărea destul de repede. Este gelos, dar gelozia îi menţine interesul viu şi fiecare bărbat care te priveşte este pentru el o nouă provocare binevenită în relaţia voastră. El vrea să simtă că luptă pentru tine şi pentru atenţia ta. Desigur, asta nu înseamnă să-i fii infidelă.

Taur

E destul de greu să menţii pasiunea vie alături de un Taur, pentru că e un bărbat pretenţios. Îi place sexul şi are nevoie de o viaţă sexuală împlinită condimnetată de noutăţi, aşa că trebuie să fii mereu dispusă să încerci ceva nou. De asemenea, ar trebui să fii mereu aranjată pentru că nu-i plac femeile negljente cu aspectul lor, aşa cum nu-i plac persoanele grăbite, care nu ştiu să se bucure de fiecare moment al vieţii.

Gemeni

E greu să-i intri în graţii, dar şi mai greu este să-i menţii interesul viu. Bărbatul Gemeni se plictiseşte foarte repede şi are nevoie de o parteneră cu personalitate foarte versatilă care să se adapteze din mers şi să se schimbe periodic. Îi plac schimbările de look. De asemenea, iubita ideală pentru el este înţelegătoare şi tolerantă. Gelozia ar face mult rău relaţiei voastre, căci el e sociabil, vorbăreţ şi atent cu femeile în general.

Rac

Relaţia cu un Rac este greu de menţinut pe linia de plutire în sensul că pasiunea se stinge destul de rapid şi locul ei e luat de o relaţie ciudată, în care tu eşti mai mult mama lui decât iubita. În plus, este foarte sensibil şi rişti să-l superi cu o singură vorbă sau un singur gest. Pentru a păstra relaţia vie şi pasională, nu-i da motive de gelozie şi încearcă să-l înveţi să se descurce singur, aşa încât să nu ajungi să ţii locul mamei lui. Din când în când totuşi e chiar indicat să-l alinţi şi să-l protejezi.
Vezi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3