Horoscop: la ce vârstă atinge apogeul sexual în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe

Berbecul îşi epuizează toată energia sexuală în tinereţe. În timp Capricornul devine tot mai bun la pat pe măsură ce trece timpul. Vezi cum se schimbă şi celelalte zodii odată cu vârsta!

Berbec

Berbecul atinge maturitatea sexuală la o vârstă destul de fragedă, aşa că experimentează totul destul de devreme. Până la 30 de ani, sexul deja nu mai are secrete pentru el. Până la 40 de ani, poate să rămână fără energie sexuală, dacă nu se străduieşte să şi-o păstreze. Pentru asta, bărbatul Berbec trebuie să rămână activ din punct de vedere fizic indiferent de vârstă şi să fie mereu atras prin tot felul de noutăţi.

Taur

Este un bărbat senzual, care se bucură intens de plăcerile vieţii, iar sexul este una din ele. Are un caracter destul de statornic şi nu se schimbă prea mult de-a lungul vieţii nici pe plan sexual, nici pe alte planuri. Pentru el este important aspectul fizic, deci ca să-şi menţină interesul pentru sex va trebui să se îngrijească de corpul lui, aşa cum partenera va trebui să rămână mereu frumoasă şi să-l atragă cu un corp frumos. Citeşte şi horoscopul anual 2012 pentru zodia Taur!

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt veşnic tineri, iar bărbaţii pot rămâne virili până la sfârşitul vieţii dacă nu îşi consumă prea repede energia sexuală. Ca să-şi păstreze interesul pentru sex au nevoie de varietate, schimbare, noutăţi. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să încerci cu el sexul în trei sau alte scenarii care, poate, îţi par forţate. Dar este indicat să-i propui mereu ceva nou – chiar şi o schimbare de decot îi este de ajuns ca să se simtă împlinit sexual.

Rac

Indiferent de vârstă, sexualitatea lui este strânsă legată de încrederea în sine. Dacă e sigur pe el, pe parteneră şi pe relaţie poate să aibă o viaţă sexuală foarte bună la orice vârstă. Îi place rutina şi îşi apreciază mult partenera, aşa că pentru el o partidă de sex bună este cu o persoană pe care o cunoaşte bine şi într-un mediu familiar. Sentimentele vor fi mereu mai importate pentru el decât sexul. Poate să atingă apogeul sexual şi la 20, şi la 50 de ani, importantă este relaţia pe care o are.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!