Ce partener de sex să-ţi alegi în funcţie de zodia ta

De Amelia Matei pe

Dacă eşti Vărsător ai nevoie de un partener deschis la nou, pe când femeile Peşti au nevoie de un partener romantic. Vezi ce partener de sex te face fericită!

Berbec

Îţi place să fii mai activă în timpul sexului, aşa că este bine să-ţi alegi un partener căruia să-i placă rolul pasiv şi care să-şi dorească să fie dominat în pat. Un bărbat la fel de activ ca şi tine s-ar simţi prost având în vedere că îţi place să iei iniţiativa şi să seduci. Eşti ca un animal de pradă, care îşi urmăreşte victima, ceea ce îţi oferă o poziţie de autoritate cu care puţini bărbaţi sunt de acord.
Vezi 5 poziţii sexuale cu care îl domini în pat!

Taur

Eşti o parteneră de sex foarte răbdătoare şi înţelegătoare, dar de la un anumit punct al relaţiei tinzi să devii cam exigentă cu iubitul tău. Puţini sunt bărbaţii care pot ţine pasul cu libidoul tău crescut, aşa că va trebui să-ţi alegi un partener căruia să-i placă sexul la fel de mult ca şi ţie. Bărbaţii cu o sexualitate mai puţin pronunţată s-ar putea simţi folosiţi lângă tine.

Gemeni

Dacă partea sexuală este foarte improtantă pentru iubitul tău, atunci e posibil să aveţi unele probleme în timp. Nu că nu ţi-ar plăcea sexul, dar pentru tine sunt alte lucruri mai importate, de pildă comunicarea verbală. Când relaţia îşi pierde din pasiune începi să preferi „un pahar de vorbă” în detrimentul sexului. Aşege-ţi un partener care îţi înţelege această nevoie.

Rac

Ca să te bucuri de sexul cu iubitul tău, trebuie mai întâi să te simţi în siguranţă lângă el, să-l iubeşti şi să te simţi iubită. Sunt lucruri pe care astăzi mulţi bărbaţi nu le mai înţeleg. Ca să aveţi o viaţă sexuală împlinită, alege un partener la fel de romantic ca şi tine sau unul tradiţionalist care nu se grăbeşte să sară în pat de la prima întâlnire.
Vezi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3