Horoscop: Află ce semn zodiacal ţi se potriveşte?

De Lumea Femeilor, pe

Evident că ingredientele unei relaţii reuşite nu se rezumă doar la compatibilitatea dintre zodii. Şi, totuşi, există cupluri care sunt create parcă în cer…
Semnele zodiacale dezvăluie multe despre personalitatea fiecăruia dintre noi, dar şi despre şansele de a avea o relaţie fericită cu un nativ al altei zodii.

BERBEC

Partenerul ideal: Berbec, Leu, Săgetător
Cu toţii sunt cuceritori aprigi, deloc complicaţi, cu care se poate ajunge repede în pat. Însă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi în alte domenii: poţi flirta de minune cu bărba-
ţii născuţi în această zodie, poţi discuta, cu ei îţi poţi face chiar planuri pe termen lung. La început lucrurile pot părea promiţătoare şi cu Gemenii şi Vărsătorii. Dar nu poate fi vorba despre o relaţie de durată – imediat cum relaţia devine mai serioasă, amândoi o vor lua la goană.
Nu te potriveşti cu: Racii şi Capricornii.

TAUR

Partenerul ideal: Rac, Capricon, Peşti
Dacă tu te agăţi cu ghearele de partener, Racii rezistă presiunii, ba chiar se bucură. Dacă tu vrei o casă, Racul face rost de banii necesari. Tu şi casa voastră sunteţi ca o oază de linişte pentru sufletul lui. Te înţelegi bine însă şi cu Peştii sau Capricornii –  puteţi clădi un parteneriat armonios. Grija pe care ţi-o arată nativul din Peşti te emoţionează, iar în braţele lui te vei simţi ca în al nouălea cer. Doar că el iubeşte pe toată lumea… Cu Capricornii poţi avea mai mult o relaţie de prietenie.
Nu te potriveşti cu: Gemenii şi Vărsătorii.

GEMENI

Partenerul ideal: Berbec, Leu, Săgetător
Berbecul adoră capacitatea ta de a-l admira şi, în acelaşi timp, de a te distanţa uşor. Dacă vă veţi lăsa unul altuia destul spaţiu, aveţi şanse bune la o relaţie de lungă durată. Cu un Leu, în schimb, vei trăi clipe de neuitat. El te va alinta ca pe o regină şi va fi cel mai bun iubit pe care l-ai avut vreodată. Te poţi îndrăgosti la prima vedere şi de un Săgetător. Iar dacă vă va reuşi saltul de la îndrăgosteală la dragoste, atunci veţi trăi împreună până la adânci bătrâneţi!
Nu te potriveşti cu: Peştii, Vărsătorii şi Balanţele.

RAC

Partenerul ideal: Fecioară, Scorpion, Peşti
Tu şi bărbatul-Fecioară v-aţi căutat îndelung unul pe celălalt! Numai tu reuşeşti să-l determini să nu-şi mai ţină în frâu sentimentele. Cu răbdare şi multă tandreţe, el se va transforma în iubitul ideal. Cu Scorpionii te leagă o iubire ceva mai sexuală. Cu un nativ din Peşti ai toate şansele să simţi că ţi-ai găsit sufletul-pereche (dar nu este un tip pe care să te bazezi). Poţi găsi unele puncte comune şi cu bărbaţii născuţi în zodia Capricorn.
Nu te potriveşti cu: Săgetătorii şi Berbecii – orice relaţie s-ar termina într-un mare fiasco!

LEU

Partenerul ideal: Berbec, Săgetător, Balanţă
Dacă ai şansa unei relaţii cu un Berbec, împreună veţi trăi raiul pe pământ – în special când vine vorba de sex! Relaţia poate fi de durată dacă el te admiră îndeajuns, iar tu nu îl critici non-stop! Poţi avea parte de senzaţii extrem de intense din punct de vedere erotic şi cu un Săgetător: dar el e genul care poate face diferenţa dintre sex şi dragoste… O puternică atracţie ai şi pentru Balanţe. Aici există însă un mic pericol: tu eşti mai puternică decât el, iar relaţia nu va putea evolua.
Nu te potriveşti cu: Peştii, Scorpionii şi Taurii.

FECIOARĂ

Partenerul ideal: Capricorn, Scorpion, Fecioară
Cu un Capricorn poţi trece prin orice fel de încercare. Vei avea parte de o dragoste profundă şi de stabilitate. Scorpionul se va simţi în siguranţă în braţele tale şi te va iubi enorm. Relaţia cu un nativ în Fecioară va deveni, pe zi ce trece, tot mai armonioasă. Cu un Taur vei avea o relaţie confortabilă, care va duce însă, uneori, la lipsă de pasiune.
Nu te potriveşti cu: Gemenii şi Săgetătorii.

BALANŢĂ

Partenerul ideal: Săgetător, Vărsător, Leu
Eşti o persoană şarmantă, sociabilă şi misterioasă – adică exact ceea ce îi trebuie unui Săgetător. Relaţia cu un Vărsător se poate dezvolta foarte frumos dacă vă veţi acorda unul altuia destul timp şi spaţiu. Cea mai fericită vei fi la braţul unui Leu! Trebuie doar să înveţi să te obişnuieşti cu egoul său exacerbat!
Nu te potriveşti cu: Fecioarele şi Racii.
Fecioarele îţi conferă siguranţa unei relaţii stabile dar, pe termen lung, încep să te plictisească şi duci dorul pasiunii. Racii iubesc o lume total diferită – te vor face să fii tot timpul conştientă de propriile tale slăbiciuni. O relaţie care nu poate duce decât la suferinţă şi care are, adesea, un final dramatic.

SCORPION

Partenerul ideal: Rac, Capricorn, Peşti
Cu Racul eşti exact pe aceeaşi lungime de undă şi vă bucuraţi de grija şi de atenţia pe care o manifestaţi unul pentru celălalt. Pe de altă parte, te pot lega sentimente profunde şi, de ce nu, o mare pasiune, pentru un Capricorn. Împreună formaţi o echipă perfectă! Cu un Peşte ai şanse la o relaţie fericită dacă el va renunţa la a idealiza sentimentele de iubire şi, în general, relaţiile de dragoste.
Nu te potriveşti cu: Leii, Vărsătorii
Cu un Leu rişti să ai parte de scene de gelozie. Dacă te înşală, tu vei termina imediat relaţia. Cu Vărsătorii vor interveni tot timpul conflicte şi disensiuni.

SĂGETĂTOR

Partenerul ideal: Berbec, Balanţă, Săgetător
Eşti atât de temperamentală, ai atât de multă pasiune încât Berbecii sau Balanţele vor fi
de-a dreptul impresionaţi. Le vei lua minţile acestor bărbaţi!
Asta înseamnă că ai cele mai bune şanse la o relaţie fericită împreună cu aceste două semne zodiacale! Cu cât îi oferi mai mult spaţiu Balanţei, cu atât mai stabilă va deveni relaţia voastră. Şi cu un Săgetător poţi descoperi că relaţia devine cu timpul tot mai profundă şi mai plină de satisfacţii.
Nu te potriveşti cu: Peştii, Fecioarele.

CAPRICORN

Partenerul ideal: Taur, Scorpion, Peşti
Personalitatea Taurului e foarte asemănătoare cu a ta, iar acest lucru e reconfortant. Tu îi conferi siguranţă. Dacă te va înşela însă, te vei răzbuna şi tu. Scorpionul are talentul de a-ţi deschide inima şi sufletul şi de a-ţi trezi pasiunea: veţi face o pereche de vis. Poţi descoperi că nutreşti o dragoste profundă şi pentru un nativ al zodiei Peşti. Veţi avea parte de momente pasionale. Vor fi însă de scurtă durată, dacă nu clădiţi ceva durabil!
Nu te potriveşti cu: Balanţele, Gemenii, Berbecii.

VĂRSĂTOR

Partenerul ideal: Gemeni, Săgetător
Cu Gemenii poţi să comunici de minune. În plus, vă puteţi bucura împreună de călătorii de vis. Umorul este factorul care vă leagă cel mai mult. Din punct de vedere astrologic, formaţi o pereche perfectă! Alături de un Săgetător descoperi o compatibilitate sufletească  uimitoare: o relaţie de durată are toate şansele de izbândă, în ciuda temerilor voastre. Şi pofta de viaţă a Leilor va reuşi să te resusciteze din acea răceală intelectuală caracteristică ţie.
Nu te potriveşti cu: Taurii, Scorpionii.

PEŞTI

Partenerul ideal: Taur, Scorpion, Capricorn
Un Taur poate să fie sprijinul tău atunci când te confrunţi cu realitatea dură. În schimb, tu îi vei trezi interesul pentru romantism. E posibil să vă bucuraţi de o dragoste ce va dura toată viaţa! Ai şanse mari şi cu un Scorpion: tu îi conferi linişte sufletească, iar el se va lupta cu oricine ţi se va împotrivi. Şi Capricornii pot fi o alegere fericită: el va organiza viaţa de zi cu zi, iar tu vei dărâma zidul gros pe care şi l-a clădit în jurul inimii.
Nu te potriveşti cu: Leii şi Gemenii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!