Horoscop chinezesc 2022: care sunt cele mai norocoase zodii din anul Tigrului de Apă

Ultimul update Joi, 20 ianuarie 2022, 14:05

Anul 2022 este anul Tigrului de Apă în horoscopul chinezesc. Este un an al curajului, puterii și ieșirii din zona de confort.

Acest an este definit de cât de dispuși vor fi nativii zodiilor să depășească zona de confort și să facă lucruri noi, care să îi provoace, după cum arată Kanal D. Însă câteva zodii vor fi mai norocoase decât celelalte în anul Tigrului de Apă. Descoperă-le mai jos pe fiecare dintre ele.

Citește șiZodiacul Chinezesc. Ce zodie ești în funcție de anul nașterii

Horoscop chinezesc 2022: Bivol

Anul 2022 va fi unul bun pentru bivoli pe plan financiar. Ei vor munci din greu pentru a-și termina proiectele și vor avea o evoluție pe toate planurile. Anul Tigrului de Apă va fi unul excelent pentru nativii zodiei bivol.

Pe plan emoțional, prognoza este una fericită. Problemele cu care s-au confruntat bivolii până acum vor dispărea, chiar și cele de sănătate, astfel încât își vor putea găsi pacea interioară în cele din urmă.

Dacă vor să facă investiții, trebuie să aibă grijă la sfaturile pe care le primesc de la oamenii din jur. Ideal ar fi să asculte de persoanele dragi din familie, în care au încredere.

Horoscop chinezesc 2022: Iepure

Și iepurii din zodiacul chinezesc vor avea parte de un an fantastic. Dacă până acum s-au simțit nedreptăți și dați la o parte, în 2022 vor avea parte de ceea ce merită.

Este un an bun pentru a depune eforturi reale pe plan profesional, pentru că eforturile lor vor fi răsplătite pe măsură. Nu va mai fi cazul să se teamă că meritele lor nu vor fi recunoscute.

Mai mult, este un an bun pentru a câștiga respectul celor din jur. În 2022, iepurii vor descoperi că prieteniile importante se pot transforma în veritabile povești de dragoste, care le-ar putea da viața peste cap în cel mai bun mod posibil.

Horoscop chinezesc 2022: Cocoș

Cel mai norocos semn zodiacal din horoscopul chinezesc este cocoșul. Anul 2022 va aduce avantaje pe toate planurile, așa că nativii acestei zodii trebuie să îmbrățișeze oportunitățile care le sar în cale.

Este un an în care cocoșii se pot aștepta la bogăție, succes și la beneficii la care înainte doar ar fi visat. Din această prismă, este momentul ideal pentru ei să avanseze în carieră.

Totodată, acest an va aduce iubire din plin pentru persoanele din zodia cocoșului. Cele care își caută sufletul pereche s-ar putea chiar să îl găsească, pe când persoanele aflate deja în relații vor găsi modalități bune de a face lucrurile să meargă ca pe roate.

Horoscop chinezesc 2022: Șobolan

Anul Tigrului de Apă aduce schimbări majore în viața nativilor, mai ales pe plan profesional. Pot apărea situații stresante pentru ei și ar fi bine să nu-și piardă cumpătul. Pentru a evita suprizele, ar trebui să aibă mereu un plan de rezervă.

O lecție importantă pe care ar trebui să o învețe în 2022 este să evite situațiile care le provoacă foarte mult stres. De asemenea, ar fi bine să dedice mai mult timp familiei.

Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Anul 2022 poate fi unul excepțional pentru persoanele născute în zodia Tigru, dar cu o singură condiție: să îndrăznească mai mult și să iasă din zona lor de confort. Ar fi bine să profite de orice ocazie de a învăța lucruri noi pentru că asta le poate schimba radical viața.

Cu o atenție sporită la detalii ar putea evita multe neplăceri și s-ar putea bucura de succes. Tigrii ar trebui să dedice timp și socializării.

Horoscop chinezesc 2022: Dragon

Pentru dragoni 2022 nu o să fie un an tocmai bun din punct de vedere financiar. Dar în ciuda situațiilor dificile pe care le pot întâmpina, acești nativi au toate resursele să facă față cu bine oricărei provocări. Important este să rămână optimiști și să fie atenți la cheltuieli.

Anul Tigrului de Apă le poate crea probleme și în zona relațiilor, de aceea trebuie să acorde atenție modului în care comunică. Și tendința de a se îndepărta de cei dragi le poate cauza multe probleme.

Horoscop chinezesc 2022: Șarpe

Chiar dacă se vor bucura de realizări, șerpii vor întâmpina și probleme în 2022. Este un an în care trebuie să fie cumpătați și să acorde o atenție sporită investițiilor pe care au de gând să le facă. Pot primi sfaturi care în loc să-i ajute, îi pot determina să facă alegeri greșite.

Ar fi bine ca în anul Tigrului de Apă să renunțe la nevoia de a controla totul și să ia lucrurile așa cum sunt. Unii nativi își pot face planuri de căsătorie.

Horoscop chinezesc 2022: Cal

Anul 2022 poate fi unul foarte bun pe plan profesional. Ar putea primi noi oferte tentante de job, dar pentru a avea succes vor trebui să iasă din zona de confort.

Nativii acestei zodii se pot confrunta cu probleme în relații, de aceea ar fi bine să fie atenți la cei din jur. Ar putea afla că anumiți oameni nu le vor binele ci dimpotrivă, le pot strica imaginea. Sinceritatea i-ar putea ajuta foarte mult să rezolve orice problemă în cuplu.

Horoscop chinezesc 2022: Capră

Anul Tigrului de apă le poate aduce câștiguri mai mari nativilor acestei zodii, dacă se vor axa pe muncă. Cei care vor să înceapă un nou proiect au șanse mari de reușită.

2022 va fi un cu schimbări majore, inclusiv în viața de cuplu. Nativii care sunt într-o relație de mai mulți ani se pot gândi la căsătorie. Cei căsătoriți își pot face planuri să devină părinți.

Horoscop chinezesc 2022: Maimuță

2022 vine cu multe provocări pentru maimuțe, nu tocmai ușoare. Pot suferi pierderi financiare importante dacă nu își dau interesul în acest domeniu.

Nu doar planul financiar poate fi afectat, ci și cel personal. Pot apărea mici conflicte ce le pot afecta relația. Însă pot evita tensiunile dacă acordă mai mult timp celor dragi.

Horoscop chinezesc 2022: Câine

Și pentru ei pot apărea momente dificile, dar în general 2022 este despre succes pe toate planurile, dacă sunt la început de drum. Dar pentru asta este necesar să își ia în serios munca.

Vor fi momente în care se vor simți confuzi, își vor pune multe întrebări, dar nu trebuie să se îngrijoreze prea tare, îndoiala va dispărea în cele din urmă.

Horoscop chinezesc 2022: Mistreț

Energie este cuvântul cheie al anului 2022 pentru mistreți. Vor fi extrem de creativi și vor avea multe idei, dar asta le poate aduce și dificultăți, dat fiind faptul că vor fi puși în situații în care vor trebui să facă anumite alegeri.

Anul Tigrului de apă le poate aduce unor nativii marea dragoste. Cei care formează deja un cuplu vor avea oportunitatea să-și consolideze relația.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!