Horoscop: cum îl faci să se îndrăgostească de tine de la prima întâlnire

De Amelia Matei, pe

Berbecul se îndrăgosteşte repede, pe când Capricornul se lasă cu greu cucerit. Racul este sensibil pe când Leul este orgolios. Vezi care este punctul slab al iubitului tău.

Berbec

Aventurier, cuceritor, berbecul este pasional şi se îndrăgosteşte rapid. Însă la fel de rapid se “des-drăgosteşte” dacă pasiunea lui nu este permanent întreţinută.
La început, prefă-te că nu îl observi, iar cuderitprul din el va fi pe loc atras de tine. Odată ce face primul pas, fii naturală, dar nu supusă. Nu ezita să îl contrazici subtil şi să îi arîţi că ai propriile păreri. Când consideri că nu mai are ochi pentru altcineva, dispari precum Cenuşăreasa şi lasă-l să aştepte cu nerăbdare o altă întâlnire. Nu îi oferi totul de la început pentru că se va plictisi repede.

Taur

Semn de Pământ, taurul apreciază micile plăceri ale vieţii, este un romantic, poate deveni gelos şi posesiv. Se îndrăgosteşte greu, deci nu e uşor să-l seduci. Detestă graba, minciuna, lenea.
Fii spontană şi îndreaptă discuţia către lucruri care îi fac plăcere. Fă.l să.şi spună părerea, să cumunice cu tine, dar nu îl forţa dacă observi că nu are chef de discuţii. Nu uita să strecori gesturi senzuale, să fii atnetă cu el, dar nu foarte îndrăzneaţă. Afecţiunea lui creşte în timp, deci nu îl grăbi.  Un mic pont: punctul lui slab este mâncarea. Dacă îi pregăteşti o masă delicioasă şi îi dai de înţeles că mai urmează şi altele, deja l-ai cucerit pe jumătate.

Gemeni

Mare cuceritor, bărbatul Gemeni, nu prea poposeşte de multe ori pe aceeaşi floare. Îi place să socializeze, să discute, îi plac noutăţile, mondenităţile şi îi e cam teamă să se aşeze la casa lui.
Nu poţi să îl cucereşti decât dacă îi arîţi că eşti altfel decât celelalte femei. Încă de la prima întâlnire, uimeşte-l cu un lucru care te face specială. Pe scurt, fii cât mai originală, energică şi amuzantă. Îi place să râdă, să se distzreze, deci arată-i că eşti o bună parteneră de distracţie, dar şi că eşti independentă. Lasă-l să creadă că nu ai de fapt nevoie de el. Asta îl atrage.

Rac

Sensibil, intuitiv, romantic, Racul se teme să nu fie dezamăgit în dragoste şi se retrage în carapacea lui al cel mai mic semn de probleme. Este un copil mare care trebuie protejat şi alintat.
Arată-i latura ta maternă, oferă-i o prăjitură făcută de tine sau fă-i un ceai când e răcit. De asemenea, arată-i că eşti şi tu la fel de vulnerabilă ca el, povestindu-i un secret, sau o amintire din copilărie. Dacă ţi se pare că fuge de tine, nu-ţi face griji. Pur şi simplu se teme să se îndrăgostească. Asigură-l de bunele tale intenţii şi fereşte-te să-i faci reproşuri pentru că e cam supărăcios.
Vezi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!