De ce să iubeşti un Scorpion

De Corina Buhagiar pe

„Să te iubeşti cu un Scorpion şi-apoi să mori” ar fi parafrazarea proverbului cu Roma. Cel mai probabil aşa o să fie, fiindcă după un Scorpion e puţin probabil să te mai mulţumească altă zodie.
Sau, la fel de probabil, o să te omare cu zile şi n-ai să mai apuci să încerci altceva. Oricât de sumbre aspectele acestea şi… tot merită.

Nu ştii încă cum arată adevărata pasiune sau cum se simt orgasmele multiple? Cu un iubit Scorpion vei avea parte de toate acestea. Deviza lui este „fac sex, deci exist”.

Aşa că s-ar putea să trăieşti pe viu bancul acela cu femeia care scrie la o revistă, pentru sfatul sexologului: „Nu ştiu ce să mă mai fac cu soţul meu. Dimineaţa facem dragoste, seara facem dragoste, stăm la televizor – facem dragoste, când spăl vasele vine să facem dragoste… şi vă rog să-mi scuzaţi scrisul tremurat!”

Dacă experienţa ta în materie de sex se rezumă la zodia Fecioarei sau a Vărsătorului, merită să încerci un Scorpion, măcar pentru un „one night-stand”, ca să ai ce povesti la nepoţi. Numai nativii din Peşti mai concurează pentru funcţia de „cel mai bun amant” alături de Scorpion, însă acesta din urmă te poate duce pe culmi / respectiv în abisuri despre care alţii nici măcar n-au auzit.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro