Horoscop: aventuri sexuale pe care trebuie să le încerci

De Raluca Cristea, pe

Vara nu s-a terminat, iar vremea ţine cu noi. Cei singuri îşi doresc momente intense în doi, iar cuplurile vor ceva nou. Soarele şi vremea bună au câte ceva de oferit pentru fiecare!
Află la ce aventuri sexuale este predispusă fiecare zodie în vara lui 2011!

Cel puţin din punct de vedere medical, cel mai înalt nivel al libidoului bărbaţilor apare la sfârşitul lui iulie şi toată luna august, iar al femeilor în toată luna august şi la începutul lui septembrie. Să vedem ce ne rezervă astrele!

Berbec

Cei din zodia Berbec îşi derutează admiratorii vara aceasta, din cauza atitudinii care îmbină siguranţa de sine cu pofta de sex. Odată nestăvilită pofta de sex, Berbecii vor fi pătimaşi şi senzuali. Instinctul animalic va conduce către sex în locuri interzise, practici sadomasochiste şi poziţii cu penetrare adâncă. Fac sex pe plajă, la birou sau pe bancheta din spate a maşinii.

Taur

Vara aceasta nativii şi nativele din zodia Taur emană senzualitate, lucru care nu poate trece neobservat, indiferent dacă sunt singuri sau nu. Aventura sexuală, în cuplu sau alături de cineva nou, va porni de la o cină romantică unde cuvintele potrivite vor duce în pat. Vei pregăti seara cu atenţie: decor, mâncare şi băutură alese, parfum fin, muzică şi sex. Locaţia perfectă? Balconul camerei unuia dintre voi.

Gemeni

În plin sezon estival, Gemenii sunt dominaţi de pasiune şi sentimente reale. Aşadar, nu te vei implica într-un act sexual fără să simţi ceva concret pentru persoana cu care împarţi momentul. Chiar şi aşa, pofta de sex îţi permite să alegi neconventionalul banchetei din spate a maşinii, liftului de la hotel sau colţului retras de plajă. În plus, în timpul partidei de sex, te angajezi în jocuri de roluri.

Rac

Vara aceasta te cuprinde senzaţia că trebuie cumva să ştii mai multe despre propria sexualitate. Aşadar, hotărăşti să profiţi la maximum de orice ocazie ce poate duce la sex. Dacă nu faci parte dintr-un cuplu, emani semnale clare, iar dacă nu, îţi domini şi îţi uimeşti perechea. Vei face sex în patul tău, pe o plajă pustie, pe balcon sau pe masă. Nu te vei da la o parte de la jocul cu penisul şi clitorisul.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!