Cum alungi piaza rea şi scapi de ghinioane

Unele zile par să fie presărate cu ghinioane şi expresii ca “marţi, trei ceasuri rele” par să se aplice în fiecare zi a săptămânii? Ai ascultat deja toate femeile bisericoase din bloc şi tot nu răsare soarele şi pe strada ta? Vezi cum alungi piaza rea şi scapi de ghinioane.

Foloseşte şofranul pentru purificarea casei

Dacă ai impresia că tot ghinionul tău stă ascuns prin casă şi ai făcut deja curăţenie şi tot nu simţi vreo îmbunătăţire, încearcă şofranul.

Acest condiment vechi de mii de ani te va ajuta să purifici casa în care stai şi să scapi de ghinioane.

Amestecă un pliculeţ de şofran cu sare de mare sau sare gemă (neprelucrată) într-o sticlă cu pulverizator. Adaugă apă rece (preferabil apă plată de izvor) şi pulverizează prin toată casa, pentru a scăpa de ghinioane şi a alunga energiile negative.

Redecorează

Foloseşte o busolă ca să vezi care este partea de sud-vest a casei/apartamentului tău. În funcţie de locul în care este această zon (baie, bucătărie, dormitor), alege vopsea de pereţi în culori vibrante, asortează perdele diafane şi o mochetă veselă.

Scapă de toate elementele închise la culoare şi metalice (dacă este vorba de baie, acoperă cu vopsea pentru metal zonele cromate) şi aeriseşte camera sau colţul din casă cât mai des.

Salvie pentru energii pozitive

Nu doar şofranul face minuni pentru energiile dinc asa sau biroul tău. Cumpără beţişoare parfumate cu salvie sau fă chiar tu unele, umezind un beţişor parfumat şi frecându-l de frunze uscate şi pisate de salvie.

Dă foc la salvie şi ai grijă să ajungă fumul prin toată casa, astfel energiile negative vor părăsi locuinţa ta şi tu vei scăpa de ghinioane.

Sursa foto femeie yoga: Shutterstock

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: