(P) Vitamine pentru par si unghii sanatoase HAIR & NAILS

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 iulie 2021, 16:36

Ești îngrijorată de căderea excesivă a părului, de aspectul său uscat, cu vârfuri despicate? Ai unghiile subțiri, exfoliate și se rup ușor?

PLATINIUM HAIR & NAIL  ACȚIONEAZĂ DIN INTERIOR, PENTRU SĂNĂTATEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR TALE. Tratament pentru par și unghii.

DE CE SĂ ALEGI PLATINIUM HAIR & NAILS?

Deoarece puterea extractului de coada calului și Complexul de Vitamine B acționează în profunzime, din interior, pentru sănătatea părului și a unghiilor.

  Promovează creșterea

  Îmbunătățește aspectul

  Oprește căderea

  Redă strălucirea

Fiecare femeie ține la sănătatea și aspectul părului și a unghiilor. Și din motive întemeiate.

  • Modul în care arată părul și unghiile are efect imediat asupra primei impresii pe care o lași persoanelor din jur. Este cartea ta de vizită.

Ne preocupă aspectul părului și a unghiilor de multe ori din motive sociale. Însă, un păr deteriorat și o unghie despicată, exfoliată, vorbesc și despre sănătatea noastră interioară.

Cu o privire mai atentă asupra aspectului părului și a unghiilor, poți stabili dacă organismul tău are lipsuri majore de nutrienți esențiali.

Există numeroase cauze care pot face ca părul și unghiile să devină nesănătoase. Și fiecare dintre ele duce la diferite simptome pe care ar trebui să le ai în vedere.

Corpul ”vorbește” cu tine. Ascultă-l!

Prin eliminarea acestor semne și simptome, îți vei putea păstra părul voluminos, plin de viață și sănătos, iar unghiile vor deveni dure, cu aspect strălucitor, plăcut.

Așadar, observarea  este primul pas al procesului, de la acest complex de vitamine pentru par.

După ce ai identificat că anatomia celor două este deteriorată și necesită tratament, următorul pas se referă la a vindeca, a readuce starea de sănătate.

 PLATINIUM HAIR & NAILS – O SUPER COMBINAȚIE DE INGREDIENTE!

  • EXTRACT DE COADA CALULUI – plantă minune care ajută la stimularea creșterii părului, fapt ce se datorează efectelor sale antioxidante.

Multe dintre noi am auzit de planta coada calului de la bunicile noastre, fiind foarte folosită în leacurile băbești, din vremuri vechi.

Planta coada calului este foarte cunoscută pentru beneficiul de a îmbunătăți circulația sângelui, care ajută la menținerea foliculilor de păr, mai sănătoși.

Extractul de coada calului este util pentru curățare, îmbunătățește viteza de creștere a părului, reduce mătreața, stimulează circulația scalpului.

Extrasul de coada calului este folosit cel mai adesea de către femei, împotriva subțierii și deteriorării părului. Însă este un excelent remediu și pentru bărbații care se confruntă cu căderi excesive de păr și început de chelie.

  • VITAMINELE B2, B6, B12 – ajută în transportul oxigenului și a substanțele nutritive către scalp, ceea ce ajută la creșterea părului și sănătatea unghiilor. Vitamine pentru par și unghii.

Relația cheie dintre vitaminele B și sănătatea părului este rolul lor ca „metabolizator” al sursei de hrană – transformă conținutul de nutrienți al alimentelor pentru a-și maximiza valoarea pentru corp și pentru foliculii de păr.

Căderea părului datorată foliculilor subnutriți poate fi redusă cu ajutorul suplimentului PLATINIUM HAIR & NAILS, care acoperă deficiențele de vitamine Bdatorită rolului său de a menține rezistența și textura sănătoasă a părului și scalpului.

  • Vitamina B12 este, de asemenea, esențială pentru menținerea unghiilor puternice și sănătoase.

Permite în mod specific absorbția fierului de către organism, asigurând formarea de celule roșii din sânge.

Nivelurile scăzute de fier sau anemia pot afecta în mod direct sănătatea unghiilor – de fapt este un simptom clasic – făcându-le albe, subțiri și predispuse la rupere.

VITAMINA B9 (acid folic) este cheia pentru menținerea unghiilor sănătoase datorită rolului său în creșterea celulelor noi.

  • Un motiv bun pentru a opta pentru PLATINIUM HAIR & NAILS, cu un complex de vitamine B cu spectru complet, vitamine pentru par.
  • BIOTINA  – cunoscută și sub numele de vitamina H,  ajută la transformarea anumitor substanțe nutritive din corp, în energie. Vitamine pentru păr.

De asemenea, biotina este acea vitamină magică care susține sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.

Există o legătură reală între biotină și părul și unghiile tale, lipsa acesteia poate provoca simptome destul de grave, cum ar fi subțierea părului și unghii fragile.

Biotina este cea care îmbunătățește infrastructura de keratină a corpului, o proteină de bază care ne alcătuiește părul, pielea și unghiile.

” Vitamina magică ”  întărește unghiile fragile, făcându-le mai puțin probabil să se exfolieze sau să se rupă.

Ca și component din formula excepțională a PLATINIUM NAIL & HAIRS, biotina stimulează creșterea și rezistența unghiilor, după ce ai luat suplimentul în mod regulat.

  • NIACINA – un nutrient solubil în apă care joacă un rol semnificativ în creșterea părului. vitamine pentru păr și unghii

Niacina, deși este foarte eficientă pentru păr, nu este la fel de cunoscută sau celebrată ca și ceilalți semeni ai ei din complexul de vitamine B.

  • Însă joacă un rol crucial în metabolismul energetic al scalpului și celulelor părului.

Niacina este necesară pentru a facilita creșterea părului, deoarece repară părul deteriorat existent, prin dilatarea vaselor de sânge.

De asemenea, ajută la transportul sângelui și oxigenului către scalp și foliculii de păr.

  • ZINC –  joacă un rol important în creșterea și repararea țesuturilor părului.

De asemenea, ajută la menținerea funcțională a glandelor uleioase din jurul foliculilor.

  • Căderea părului este un simptom comun al deficitului de zinc.

Studiile arată că suplimentele de zinc reduc căderea părului cauzată de deficiența de zinc.

Deseori, durează până la 12 săptămâni până se observă orice îmbunătățire.

Acesta este și motivul pentru care se recomandă administrarea de PLATINIUM HAIR & NAILS pentru cel puțin 3 luni.

PLATINIUM HAIR & NAILS ESTE ALEGEREA POTRIVITĂ!

  Utilizat zilnic, are  efecte vizibile asupra firului de păr, care devine mai gros și mai sănătos și, de asemenea, aspectul și duritatea unghiilor se îmbunătățește.

  Părul și unghiile se vor simți și vor arăta mult mai sănătos!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!