(P) Top branduri de ochelari de soare / Îți prezentăm un top 5

De Unica.ro, pe

Să ai haine foarte multe sau foarte frumoase, nu este un lucru care garantează un look perfect. Ai nevoie, fără doar și poate, de un accesoriu care să îți rafineze stilul. O pereche de ochelari de soare ar putea foarte bine să îndeplinească această funcție.

Dar, atunci când vrei să achiziționezi o pereche de ochelari de soare, prima întrebare la care trebuie să răspunzi este ce marcă să aleg? O marcă foarte bună, fiabilă, este cea care va garanta calitatea, durabilitatea și te va proteja de razele UV. Trebuie de asemenea să prezinte o gamă largă de modele- clasice, în tendințe sau moderne și sunt accesorii cu un design și o calitate ireproșabilă. 

Nu știi ce să alegi? Iată un top 5 al celor mai frumoase branduri.

Guess, un look fashion la un preț abordabil.

Pe lângă faptul că sunt foarte la modă, cele mai frumoase modele de ochelari de soare Guess sunt cei mai lejeri și cei mai confortabili și se disting prin folosirea celor mai calitative materiale. Designul lor este foarte frumos, rafinat si vintage. Culorile sunt glamour și modelele foarte stilizate, modelele de ochelari de soare, putându-se adapta tuturor gusturilor – clasic, sobru și simplu sau chiar foarte glamour și fantezist.

Ray Ban, cea mai vândută marcă din lume.

Reputația sa nu mai trebuie să fie prezentată. Este cea mai mare marcă de ochelari de soare cu toate stilurile- Wayfarer,  Aviator, Shooter sau Caravan. Alegând cele mai frumose modele de ochelari de soare Ray Ban, te vei bucura de tehnologie și de materiale din ce în ce mai performante.

Spirit contemporan și farmecul incontestabil al stilului vintage! Colecțiile Ray Ban au cea mai mare varietate de culori, dar și de combinații de materiale. Sunt modele de ochelari de soare ultra stilați care te vor ajuta să profiți de un minunat stil italian.

Dolce Gabbana, ochelari de soare de vedetă! 

Alegând modelele de ochelari de soare Dolce Gabbana, te vei simți mai ceva ca o vedetă! Aici originalitatea devine excentrică, sofisticată iar luxul este la el acasă. Forme, materiale… totul este cel mai original aici! Unele modele chiar sunt veritabile bijuterii, cu detaliile lor aurii!

Hugo Boss, ochelari de soare care au caracter.

Modelele de ochelari de soare de la marca Hugo Boss sunt clasice, elegante, moderne și arborează un look contemporan uneori, anti-convențional sau anti-conformist. Unele modele din colecție au un look foarte vintage, cu un spirit de aviator sau hippie reactualizat, combinând de minune stilurile anilor 50 și 80.

Liniile sunt futuriste, design și foarte lejere, structura este metalică și sticla lor este colorată.

Louis Vuitton, echilibrul perfect între lux și modă.

Colecții de Prêt à porter, bijuterii, genți sau pantofi… ochelarii de soare Louis Vuitton se înscriu perfect în restul colecției. În anul 2005 este lansată prima colecție de ochelari de soare. Colaborarea sa cu Marc Jacobs, face ca modelele de ochelari de soare să fie foarte ușor de recunoscut, provenite dintr-un talent incredibil și o experiență de mai multe generații.

Sunt cele care îmbină de minune stilul șic cu cel casual și sportiv, fiind modele foarte trendy, mereu cu un strop de originalitate.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!