(P) TNB-TV, prima televiziune din România dedicată exclusiv teatrului, revine cu o nouă serie de emisiuni

De Unica.ro, pe

Începând din 6 mai 2021, TNB-TV, prima televiziune din România dedicată exclusiv teatrului, revine pe canalul de youtube al TNB, cu o nouă serie de emisiuni, sub titlul ”Se-ntâmplă-n TNB”.

Noua serie de producții TV destinate mediului on-line va cuprinde emisiuni de tip magazin, care vor prezenta reportaje, interviuri, potrete ale marilor actori ai Teatrului Național, amintiri despre mari spectacole, detalii despre cum se creează costumele de teatru, din atelierele noastre, secvențe din backstage, declarații ale actorilor, dar și ale publicului spectator.

”Se-ntâmplă-n TNB” este o serie realizată, ca și cele de până acum, ”Povești din TNB” și ”Trei ceasuri bune” (produse în perioada de izolare impusă de pandemie), de compartimentul de promovare al Teatrului Național, care a reușit, astfel, să mențină legătura cu publicul spectator, în perioada complicată a ultimului an.

Pe 6 mai, așadar, începând cu ora 20:00, vă așteptăm pe TNB-TV, pentru a participa, alături de noi, la repetițiile, activitățile și pregătirile pe care Teatrul Național din București le-a făcut în perioada în care sălile de spectacol au fost închise.

Lucrurile însă, veți vedea, ”Se-ntâmplă-n TNB” chiar și atunci când spațiile nu sunt deschise publicului, pentru ca noi spectacole să fie prezentate în premieră, imediat ce spectatorii vor putea avea acces la bilete,

Abonații TNB-TV vor fi, însă, primii care vor afla detalii despre toate noutățile și  activitățile artiștilor Teatrului Național din București. Un motiv de bucurie, de care cu toții avem nevoie, cu atât mai mult cu cât momentul redeschiderii sălilor este foarte aproape.

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube și, cu siguranță, veți deveni unul dintre spectatorii fideli ai TNB și ai… TNB-TV.
Vă așteptăm!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!