(P) Tehnologie unică de epilare definitivă cu laser în cadrul centrelor Natura Laser Bacău

De Unica.ro, pe

Prin intermediul epilării cu laser poți obține pielea mult dorită, fără păr inestetic. 

Epilarea cu laser reprezintă soluția optimă prin care sunt înlăturate atât firele de păr nedorite, cât și disconfortul creat de metodele de epilare clasice. 

Laserul, spre deosebire de alte dispozitive de epilare definitivă precum IPL nu arde firul de păr doar la suprafață, ci elimină foliculul pilos de la rădăcină și stopează producerea unui alt fir de păr, acționând țintit și eficient. Epilarea laser oferă, de asemenea, o soluție reală pacienților care se confruntă cu foliculita – afecțiune comună a pielii caracterizată prin inflamarea foliculilor de păr în urma unor bacterii, infecții sau a metodelor anterioare de smulgere a firelor de păr (epilatul cu ceară sau epilator). Netratată corect și la timp, foliculita poate lăsa cicatrici și urme pe piele.

Destinate atât femeilor cât și bărbaților, procedurile realizate în cadrul Centrului Natura Laser tratează afecțiuni ale pielii, precum foliculita și reduc în mod considerabil pilozitatea.  

Procedura de epilare definitivă este una simplă, eficientă și lipsită de durere, realizată în doar 5 ședințe, mulțumită tehnologiei laser de ultimă generație cu undă diodă. Acesta este unicul laser capabil să scoată firul de păr la suprafață chiar în timpul ședinței. 

Durata ședințelor variază în funcție de zonele tratate. O ședință poate avea o durată de 10 minute dacă facem referire la o zonă facială sau corporală de mici dimensiuni și se poate întinde pe o durată de câteva ore, în funcție de zonele alese pentru tratament împreună cu specialistul laser.

Tratamentul complet de epilare cu laser constă în 5 ședințe. După efectuarea celor 5 ședințe la un interval de timp corespunzător, pacientul/pacienta va intra în perioada de întreținere care diferă de la o persoană la alta.  

Rezultatele se pot observa cu ușurință încă de la prima ședință. Pe parcursul tratamentului, firul de păr va deveni mult mai subțire, se va deschide la culoare, iar pielea va fi mult mai catifelată, spre finalul tratamentului obținându-se eliminarea completă a firelor de păr. Rezultatele pot fi influențate de fototipul pielii, culoarea firului de păr și grosimea acestuia, metoda de epilare folosită anterior, intervalul de efectuare a celor 5 ședințe laser sau alte afecțiuni medicale. 

Tehnologiile care stau la baza conceptului de epilare definitivă cu laser diodă sunt utilizate cu atenție de către specialiștii noștri laser. 

Centrul Natura Laser îți oferă o ședință test axilă gratuită pentru a te convinge singur de rezultatele garantate și de durată ale epilării definitive cu laser. Condițiile de igienă optimă, personalul profesionist, seriozitatea și atenția orientate către fiecare pacient reprezintă avantajele tuturor celor care aleg să treacă pragul Natura Laser, din Bacau.

Epilarea cu laser reprezintă o opțiune sigură şi de durată, cu rezultate imediate. 

Efectuează o programare la centrul Natura Laser pentru a te convinge de eficiența laserului și pentru a te bucura de o piele fină la atingere, lăsând în urmă neplăcerile provocate de epilarea clasică.   

 

Website: http://www.naturalaser.ro

Instagram: @naturalaser

Facebook: http://www.facebook.com/naturalaserbacau

 

Natura Laser – Bacău

Calea Mărășești, nr. 12, 600015

Mob.: 0720 049 760

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!