(P) Nu neglija cea mai feminină parte a corpului tău: de ce să foloseşti un gel pentru igiena intimă?

De Unica.ro, pe

Igiena intimă inadecvată poate cauza afecţiuni vaginale precum afte sau vaginoza bacteriană. Acestea provoacă disconfort şi, dacă nu sunt tratate la timp, se pot agrava. Totodată, vaginul are pH-ul diferit de restul corpului şi este un mediu sensibil, propice pentru dezvoltarea microbilor. 

De aceea, îngrijirea adecvată a părţilor intime feminine este foarte importantă şi ar trebui realizată adecvat cu un gel igiena intima şi nu cu un săpun obişnuit de corp.  

Igiena intimă – o rutină importantă pentru sănătatea feminină

Pentru a-şi menţine sănătatea intimă şi a evita infecţiile, mâncărimile, scurgerile, usturimile şi mirosurile neplăcute, femeile trebuie să includă în rutina lor de îngrijire o igienă vaginală adecvată. Păstrarea cât mai curată a zonei intime, care este sensibilă şi se poate infecta uşor dacă nu este îngrijită adecvat, reprezintă o etapă esenţială din igiena corporală.

PH-ul vaginal este diferit de cel corporal, motiv pentru care nu este benefică folosirea săpunurilor obişnuite pentru igiena zonei intime. Pentru a preveni uscarea şi deteriorarea florei vaginale, trebuie folosit un gel pentru igiena intimă feminină. Acesta se poate utiliza zilnic şi menţine nivelul de igienă adecvat, păstrând pH-ul natural şi protejând flora vaginală. 

Redobândeşte-ţi confortul şi prospeţimea!

Dacă suferi de scurgeri vaginale excesive, mirosuri neplăcute, usturime şi mâncărimi stânjenitoare, este timpul să schimbi ceva în rutina de îngrijire a zonei intime! Foloseşte un produs special conceput pentru igiena intimă şi vei rezolva o mare parte din problemele care îţi creează neplăceri. Astfel, îţi vei redobândi confortul şi prospeţimea pentru întreaga zi!

(P) Nu neglija cea mai feminină parte a corpului tău: de ce să foloseşti un gel pentru igiena intimă?

Protejează-te şi păstrează-ţi sănătatea intimă cu produsele adecvate!

Folosind produsele adecvate, precum un gel pentru igiena intimă, păstrezi pH-ul natural al zonei şi protejezi flora vaginală. În acest mod, reduci considerabil riscul infecţiilor şi a bolilor genitale generate de bacterii şi promovezi sănătatea zonei intime. De asemenea, previi mâncărimile, scurgerile excesive, usturimile şi mirosurile neplăcute, te simţi confortabil şi curată.

Cum se evită infecţiile şi inflamaţiile vaginale?

Vaginul este o zonă în care se întâlnesc bacterii benefice, precum Lactobacillus care produce acid lactic şi ajută la menţinerea pH-ului de 3.5. Acest lucru ţine la distanţă bacteriile dăunătoare şi protejează vaginul de infecţii. 

Mâncărimile, scurgerile abundente, usturimile, inflamaţiile şi infecţiile sunt cauzate de schimbarea acidităţii vaginale şi dezechilibrul florei bacteriene a zonei. Aceste modificări pot fi cauzate de tratamentele cu antibiotice, de purtarea pantalonilor şi a lenjeriei intime prea strâmte sau de o igienă intimă inadecvată.  

Pentru a evita infecţiile şi inflamaţiile vaginale, este esenţială folosirea unui gel de igienă intimă care păstrează pH-ul echilibrat! Acesta este un produs special conceput pentru menţinerea igienei feminine şi asigurarea prospeţimii pentru întreaga zi.

Avantajele utilizării unui gel pentru igiena intimă 

  • Este un produs special conceput pentru a menţine pH-ul vaginal normal şi a proteja zona de infecţii.
  • Ajută la reducerea scurgerilor şi a riscurilor de infecţii, previne mâncărimile şi inflamaţiile şi păstrează prospeţimea pentru întreaga zi.
  • Se poate găsi în diverse variante şi tipuri, pentru femei însărcinate, femei la menopauză sau femei cu sensibilitate crescută a zonei. 

Păstrează zona vaginală curată şi sănătoasă şi foloseşte un gel igiena intima de pe yuga.ro! Astfel, reduci riscul infecţiilor vaginale şi te vei simţi confortabil întreaga zi!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!