(P) Descoperă ceaiurile Evolet Selection și pornește într-o călătorie a simțurilor, din confortul casei tale

De Unica.ro, pe
Gusturile de acasă sunt adânc înrădăcinate în mentul fiecăruia dintre noi, iar acasă este mai mult decât un loc, este o stare, suma emoțiilor, aromelor, gusturilor și amintirilor noastre.

La fel ca o plantă, ca indivizi ne dezvoltăm acolo unde am fost plantați, îmbogățindu-ne constant de cultura în care trăim. Așa devenim un amestec al experiențelor și amintirilor.

În mod similar, ceaiurile Evolet Selection sunt un amestec de ceaiuri, fructe și plante premium (majoritatea ingredientelor fiind de origine românească), fiecare aducând un omagiu culturii pe care o reprezintă.

Fiecare cutie de ceai Evolet Selection este o călătorie a simțurilor ce te poartă pe vapori de aburi aromatizați în diverse locuri ale lumii.

Orange fusion este un ceai delicat ambalat în plicuri piramidă ce îți permite să vezi conținutul său și îți oferă o experiență plăcută cu fiecare preparare a sa, totul fiind gata în doar câteva clipe rămânându-ți mai mult timp pentru tine în care să savurezi cu înghițituri mici ceașca aburinda de ceai. Savoarea ceaiului Orange Fusion este ca o plimbare printr-o livadă de portocali scăldați de soarele mediteranean.

ceai_portocale

Ginger lemon este un ceai deosebit ambalat în plicuri delicate în formă piramidală cu o aromă deosebită. Gustul fresh al plantei de lemongrass  și senzația ușor picantă a ghimbirului fac din această infuzie una cu adevărat reconfortantă fiind perfectă pentru orice moment al zilei sau anotimp, putând fi servită atât caldă cât și rece.

EVOLET Sensation ginger lemon

Ceai verde cu iasomie este un ceai delicat ambalat în plicuri piramidă ce îți permite să vezi conținutul său și îți oferă o experiență plăcută cu fiecare preparare a sa, totul fiind gata în doar câteva clipe rămânându-ți mai mult timp pentru tine în care să savurezi cu înghițituri mici ceașca aburindă de ceai. Savoarea ceaiului verde cu iasomie este ca o plimbare în grădină după o ploaie caldă de vară de care te poți bucura în orice anotimp.

ceai_iasomie

Forest Fruits este un ceai plin de aromele Carpaților ambalat in plicuri piramidale. Gustul plăcut face ca acesta să poată fi servit atât rece cât și cald, așadar te poți hidrata și încărca cu vitamine în orice sezon. Nu uita că fructele de pădure sunt adevarate minuni ale naturii pentru sănătatea ta!

ceai fructe de padure

Yerba mate este băutura tradiţională a tribului Quechua, primii locuitori ai regiunii munţilor Anzi o infuzie cu teină ca o incursiune în Paraguay.

Evolet-Sensation yerba mate

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!