(P) De unde poți achiziționa covoare pentru copii la prețuri bune

De unica, pe Ultimul update Vineri, 21 decembrie 2018, 16:30

Nu mai încape îndoială că cei mici au nevoie de un mediu propice în care să crească și să se dezvolte armonios. Din acest motiv, atunci când decorăm camera copilului trebuie să acordăm o atenție specială mai multor elemente.

Astfel, trebuie să luăm în calcul ce nuanță alegem pentru a zugrăvi camera copiilor și modul în care așezăm piesele de mobilier pentru a le încadra într-o ambianță perfectă.

Un strop de culoare în universul celui mic

Printre cele mai utile elemente din camera celui mic se numără covorul. Îndeplinind un rol decorativ, dar și funcțional în același timp, acesta îi poate oferi un farmec aparte camerei însuflețind complet atmosfera.

Dacă ai ales o culoare neutră pentru pereții încăperii, atunci un sfat bun de urmat este să optezi pentru un covor bebeluși care să aducă un strop de culoare în universul micuțului tău.

Studiile demonstrează că nuanțele care ne înconjoară ne influențează starea de spirit și de aceea se recomandă să cauți covoare pentru copii cât mai vesele și mai colorate.

La MyKitty găsești o gamă variată de covoare pentru copii

Mediul online are o mare varietate de modele de covoare pentru copii, potrivite pentru toate vârstele.

Știm doar că pe măsură ce micuțul crește și preferințele lui se schimbă. Și cum cei mici se plictisesc repede, nu este cazul să investești mult în covoare pentru camera copiilor. Însă, nu uita că fiind vorba despre un produs pentru camera copiilor un aspect pe care nu îl poți neglija este calitatea.

Covoare lavabile, cu imprimeuri atractive și de calitate găsești cu ușurință la MyKitty. Fiind un magazin online specializat în comercializarea produselor destinate copiilor are o gamă variată de alte articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, jocuri și jucării.

În plus, avantajele pe care le oferă cumpărătorilor sunt numeroase – pe lângă diversitate și calitate, cei care comandă au parte de prețuri bune, de livrare rapidă și transport gratuit (în cazul comenzilor ce însumează peste 200 lei).

Covoare pentru copii – ce avantaje oferă utilizarea acestora

Atunci când așezi în camera copilului un covor, zgomotul va fi redus în mod considerabil, iar în felul acesta eviți nemulțumirile vecinilor referitoare la sunetele auzite din apartamentul tău.

Covorașele pentru copii încălzesc podelele reci, ceea ce le transformă într-o alegere perfectă în special pentru apartamentele care sunt amplasate la primul nivel al clădirii.

Mai mult decât atât, covoarele pentru camera copiilor pot conferi încăperii un aer ludic, înveselind atmosfera. De asemenea, știm că cei mici refuză să asculte și nu își pun șosete în picioare. Ei bine, covorașele pentru copii îi vor proteja de podeaua rece, asigurându-le un plus de confort.

Dacă alegi covoare pentru copii cu fir scurt care nu rețin mult praf, le poți curăța și întreține cu ușurință. De altfel, specialiștii în pediatrie recomandă să evităm să alegem covoarele pufoase deoarece asigură un mediu propice pentru dezvoltarea acarienilor.

Covoare pentru copii – culori și modele

Pe piața de profil, există zeci de modele de covorașe pentru copii ușor de curățat și de întreținut din care îl poți alege pe cel ideal pentru camera copilului tău.

Pe lângă calitate și preț, atunci când alegi covoarele pentru copii va trebui să ții cont de personalitatea și de preferințele micuțului tău. Mulți părinți aleg covoare pentru camera copiilor cu desene ce întruchipează eroii preferați. Așadar, dacă micuțul tău are un personaj favorit, poți opta pentru un covor copii care să aibă un imprimeu cu eroul său preferat.

Dacă micuțul tău are o energie debordantă, evită să alegi un covor într-o nuanță de roșu aprins sau alte culori țipătoare, pentru că altfel va deveni mult mai agitat.

Să nu uităm că cei mici sunt de cele mai multe ori neatenți și pot vărsa acuarele sau mâncare pe jos, îngreunând adesea procesul de curățare. Din acest motiv, este bine să optezi pentru covoare lavabile și ușor de întreținut, evitând să achiziționezi covoare pentru copii în nuanțe deschise deoarece vor fi pătate imediat de către cei mici.

Așadar, dacă te afli în căutarea unui astfel de element decorativ, accesează mykitty.ro și vei găsi o mare varietate de covoare pentru copii cu diverse modele și personaje, atractive pentru cei mici, dar în același timp utile.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!