(P) De ce frumusețea vine cu adevărat din interior

De Unica.ro, pe

Probabil ai auzit că frumusețea vine din interior de atât de multe ori până acum, încât vorba aceasta trece pe lângă tine fără să îi mai acorzi atenție. Totuși, ia-ți puțin timp să descoperi ce înseamnă aceasta cu adevărat pentru frumusețea ta și cum poți străluci din interior.

Patru trucuri care să te facă să radiezi de frumusețe din interior

Ai grijă la apa pe care o consumi

Nu este important doar să bei cel puțin doi litri de apă pe zi, ci este important și ce fel de apă consumi. Fiind un element atât de important în viața de zi cu zi, utilizarea apei fără poluanți îți va îmbunătăți atât aspectul tenului, cât și al părului și starea de bine în general. De accea,  este util să te obișnuiești cu sistemele de filtrare cu osmoză inversă de la 7filtre.ro. Osmoza inversa va elimina toate impuritățile pe care alte filtre nu reușesc să le elimine la fel de eficient și să începi să îți filtrezi singură apa pe care o consumi.

Asigură-te că iei vitaminele necesare

Piața de suplimente alimentare și de vitamine a devenit tot mai înfloritoare în ultimii ani, semnalându-ne atenția înspre aportul zilnic de vitamine care, adesea, poate fi insuficient. Totuși, acestea nu trebuie luate neapărat din surse externe alimentației, cu pumnul de medicamente, ci le poți include în alimentație în mod eficient atunci când ești atentă să consumi suficiente fructe, legume și alimente cu efect anti-oxidant zilnic.

Dormi suficient

Ideea de ”somn de frumusețe” nu este doar o idee din basme. Somnul este, într-adevăr, un factor cheie pentru a restabili procesele-cheie ale organismului după o zi aglomerată. În general somnul are multiple beneficii,  iar nopțile albe nu doar că vor crea cearcăne negre a doua zi, dar și vitalitatea îți va fi afectată fără suficiente ore de somn. Încearcă să dormi cel puțin 7 ore pe noapte și vei vedea schimbări perceptibile  imediat. 

Fă sport, dar nu doar pentru siluetă

Deși sportul te va face să te simți mai bine în propria piele cu ajutorul centimetrilor în plus sau în minus, ține minte că acesta te ajută mai departe de atât. Depunând efort fizic, organismul arde toxinele din interior, iar pielea ta va începe să strălucească. De asemenea, sportul contribuie la regenerarea mai rapidă a celulelor. Data viitoare când faci sport pentru o perioadă scurtă de timp și nu vezi neapărat rezultate pe cântar sau în centimetri, fii atentă la celelalte posibile beneficii pe care acesta ți le aduce.

Atenție la bacteriile bune

Balonarea și problemele de digestie pot fi factori care te pot opri din a te simți bine în pielea ta și, implicit, din a radia de frumusețe. De aceea, este bine să fii atentă la procesele propriului tract intestinal, care se poate să te afecteze mai mult decât îți dai seama. Învață despre administrarea probioticelor și felul în care acestea pot contribui la o digestie mai bună, la absorbția eficientă a vitaminelor și mineralelor din alimentație pentru a profita de beneficiile complete ale unei alimentații sănătoase.

În concluzie, ceea ce vezi în oglindă ține, probabil mai mult decât de un fond de ten bun sau o ținută frumoasă, de stilul de viață pe care îl alegi în fiecare zi. Frumusețea se construiește prin schimbări mici, dar de impact, care vor avea efect atât în prezent, cât și pe termen lung.

Sursa foto: pexels.com

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!