(P) Cum poți ameliora durerile osteoarticulare și musculare prin terapie cu impulsuri electromagnetice

De Unica.ro, pe

Osteoartrita este o boală degenerativă a articulațiilor care afectează frecvent diferite zone precum genunchiul, soldul, umărul, coloana vertebrală mai ales lombară (spatele) și cervicală (gâtul), deseori afectând atât populația în vârstă, cât și pe cei tineriCând o persoană suferă de dureri artroze sau dureri artrite, această nu poate se miște în mod obișnuit și nici facă ceea ce îi place.

Osteoartrită este o boală degenerativă a articulațiilor care afectează frecvent diferite zone precum genunchiul, șoldul, umărul, coloana vertebrală mai ales lombară (spatele) și cervicală (gâtul), deseori afectând atât populația în vârstă, cât și pe cei tineri.

Când o persoană suferă de dureri artroze sau dureri artrite, aceasta nu poate să se miște în mod obișnuit și nici să facă ceea ce îi place.

Simptomele acestor afecțiuni includ:

– durere

– rigiditate și limitare funcțională

– o calitate slabă a vieții, etc.

Tratament

În zilele noastre, sunt disponibile diferite opțiuni pentru gestionarea acestei afecțiuni, iar una dintre cele mai avansate constă într-o terapie cu impulsuri electromagnetice.

Terapia cu impulsuri electromagnetice s-a dovedit a fi sigură și a demonstrat, de asemenea, o eficacitate terapeutică promițătoare asupra patologiilor legate de os și cartilaj, inclusiv la genunchi și zona cervicală.

Tehnologia de atenuare a durerii cu ajutorul dispozitivelor medicale ActiPatch este utilă în durerile musculo-scheletale acute și cronice și redă mobilitatea articulațiilor, fără medicamente și reacții adverse.

ActiPatch poate fi utilizat pe termen lung, împreună cu orice alt tratament. Poate fi utilizat în siguranță de persoane cu diabet, cu afecțiuni renale, vârstnici, la care consumul de antiinflamatoare nu este permis pe termen lung din cauza reacțiilor adverse uneori severe.

Cum funcționează terapia cu impulsuri electromagnetice

Dispozitivul ActiPatch produce impulsuri electromagnetice cu o frecvența de cca 1000/secundă,  pe care utilizatorul nu le simte însă care pătrund profund în țesutul afectat și întrerup transmiterea senzațiilor dureroase indiferent de cauza lor. Mai mult de atât, terapia cu impulsuri electromagnetice are proprietăți de vindecare la nivel celular.

(P) Cum poți ameliora durerile osteoarticulare și musculare prin terapie cu impulsuri electromagnetice

 De ce să alegi ActiPatch 

Acesta reprezintă un dispozitiv medical aprobat FDA, pe baza a numeroase studii clinice efectuate în instituții medicale de prestigiu din lume. Este eficient în durerile cronice în care analgezicele obișnuite nu își mai fac efectul la doze obișnuite și poate fi aplicat oriunde pe corp, pe zonele musculo-scheletale dureroase și purtat atât cât e nevoie, chiar și în mod continuu. Dispozitivul nu este incomod pentru activitățile zilnice sau cele sportive, cu atât mai puțin în timpul somnului.

 Astfel, este bine de știut că terapia cu impulsuri electromagnetice produce un beneficiu semnificativ în ceea ce privește reducerea durerii, rigidității și pentru recăpătarea funcției fizice a zonelor musculare și articulare afectate. Prin această terapie avansată ActiPatch  atenuează durerea acționând direct la sursă ei și întrerupe transmiterea senzațiilor dureroase din țesutul lezat către nervi, astfel că oricine poate beneficia de aceste avantaje.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!