(P) Coviflu, suplimentul alimentar recomandat de Acad. Farm. Ovidiu Bojor pentru ameliorarea răcelii și gripei

De Unica.ro, pe

Numărul virozelor respiratorii au crescut alarmant în România de când s-a renunțat la obligativitatea purtării măștilor de protecție împotriva coronavirusului, însă experții de la Medicinas vă pun la dispoziție Coviflu, un supliment alimentar naturist, realizat cu ajutorul celebrului Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor. 

Cu o formulă unică, obținută din ingrediente naturale, cunoscute pentru proprietățile terapeutice încă din cele mai vechi timpuri, precum Astragalus, chimen negru, cuișoare, cătină, usturoi negru, Coviflu este un supliment natural pentru răceală și gripă, disponibil sub formă de capsule, ce vine în sprijinul oamenilor de toate vârstele pentru a ameliora simptomele acestor infecții respiratorii. 

Deseori, gripa este confundată cu răceala și invers, însă ambele sunt infecții virale respiratorii, ce sunt caracterizate prin anumite simptome comune. Totuși, ele pot fi deosebite, întrucât, spre deosebire de răceală, gripa, care este provocată de virusuri gripale A, B și C, debutează brusc, iar simptomele sunt mult mai severe și poate duce chiar și la complicații ce pot fi fatale, precum encefalopatie ori pneumonie. 

Răceala poate fi cauzată de aproape 200 de virusuri și se manifestă, în principal, prin secreții nazale abundente, nas înfundat, durere de gât, strănut, tuse. Gripa, în schimb, este caracterizată de instalarea febrei de 38-40 de grade Celsius, de dureri musculare, transpirație abundentă, frisoare, oboseală ori tuse seacă. De aceea, un tratament pentru răceală la îndemâna oricui, dar în același timp eficient, este, fără îndoială, Coviflu. Acesta ajută la ameliorarea tuturor acestor simptome și, în plus, întărește sistemul imunitar, protejându-l în fața virusurilor. 

Potrivit datelor furnizate de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC), în fiecare an, în Uniunea Europeană, până la 40.000 de persoane își pierd viața din cauza gripei, iar persoanele în vârstă sau care suferă de boli cronice precum astm, boli de inimă, renale, diabet sau obezitate ori copii cu vârste mai mici de cinci ani sunt vulnerabili în fața acestei infecții respiratorii. Tocmai de aceea, experții de la Medicinas și Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor vă pun la dispoziție suplimentul alimentar Coviflu, ce conține ingrediente naturale, care ajută la întărirea sistemului imunitar, la reducerea febrei, a frisoanelor, a cefaleei. În același timp, acest supliment alimentar are proprietăți decongestionante, desfundând cu ușurință sinusurile și nasul. 

De cealaltă parte, acest remediu naturist conține Astragalus, un remediu naturist ale cărui proprietăți sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Acesta nu doar că ajută la întărirea sistemului imunitar, ajutându-l să facă față cu ușurință bolilor, dar ajută și la detoxifierea și la întărirea plămânilor, care sunt esențiali pentru funcționarea organismului uman. În plus, administrat constant, el poate ameliora și afecțiuni precum ameliora pneumonia, bronșiolita, în cazul copiilor, dar și bronhopneumopatia cronică obstructivă (BPOC), astmul sau bronșita acută ori cronică.

Care sunt ingredientele regăsite în Coviflu

Cuișoare, vitamina D3, zinc, Acerola, scorțișoară, gheara-pisicii, Astragalus, lucernă, beta caroten, echinaceea, schizandra și arginina sunt ingredientele regăsite în formula Coviflu, ce a fost gândită special de renumitul academician Ovidiu Bojor, care este considerat fondatorul fitoterapiei moderne, care acționează numaidecât în organism, ajutând la ameliorarea simptomelor date de numeroase afecțiuni, precum bronșită acută, bronșită astmatiformă, mucoviscidoză, astm bronșic și, în ultimul rând, răceală și gripă. 

Cum se administrează Coviflu

Acest remediu naturist poate fi administrat persoanelor de toate vârstele, care suferă de răceală și gripă, dar și celor predispuse la infecții respiratorii, precum persoane care suferă de boli cardiovasculare, pulmonare, diabet, boli renale, Hiv, diabet ori chiar femei gravide. Doza zilnică recomandată este de o pastilă pe zi, iar durata tratamentului se întinde pe 10 zile.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!