(P) Canvas personalizat pentru EL și EA

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 aprilie 2021, 16:19

Tablouri canvas pentru îndrăgostiți – un cadou de suflet

Canvasul personalizat pentru cupluri este o idee excelență de cadou, pe cât de simplă, pe atât de apreciată și inedită. Alegerea unui canvas personalizat pentru a îl dărui persoanei iubite va fi, cu siguranță, apreciată, iar cadoul va rămâne veșnic alături de îndrăgostiți.

Principalul motiv pentru care este o idee bună să fie oferite în dar tablouri canvas pentru îndrăgostiți este faptul că acestea sunt personalizate. Deci, sunt obiecte originale, care au o notă personală. În plus, canvasurile sunt ușor de procurat, putând fi comandate chiar online, procesul fiind simplu și intuitiv. Nu în ultimul rând, prețul unui canvas personalizat este accesibil oricărui buzunar.

Un canvas personalizat va fi cu mult mai apreciat de către partenerul de cuplu, chiar și decât cel mai scump parfum sau cel mai nou gadget, pentru că dragostea nu are nimic de-a face cu lucrurile materiale. Dragostea este despre apropiere, sentimente, apreciere și emoții, iar un canvas personalizat va trezi exact aceste trăiri în sufletul persoanei iubite.

Alegând canvasuri de calitate, amintirile pot fi păstrate un timp îndelungat. O fotografie de la nuntă va arată la fel de bine pe canvas și peste 25 de ani, când se va sărbători nuntă de argint. Ideea de a oferi în dar tablouri canvas pentru îndrăgostiți este un gest care va fi apreciat. Nu doar pentru că este un tribut adus unei fotografii dragi care va fi imprimată pe canvas, ci și pentru că, prin intermediul tabloului, amintirea momentului din acea fotografie va rămâne vie pentru totdeauna. Canvasul va fi păstrat la vedere, pus la loc de cinste pe perete, smulgand un zâmbet melancolic de fiecare dată când va fi privit.

Idei de personalizare a canvasurilor

De obicei, îndrăgostiții optează pentru personalizarea canvasului cu o fotografie care marchează un moment deosebit din viață de cuplu. Totuși, când vine vorba de tablouri canvas pentru îndrăgostiți, imaginația nu trebuie să aibă limite! De pildă, în loc de o singură fotografie, un canvas personalizat poate să conțînă un colaj foto, tip Polaroid, iar sub fiecare poză poate fi inscripționată dată în care a fost făcută. O altă idee este folosirea unui anume fundal grafic pentru fotografie sau decorarea canvasului cu inimioare, bannere și alte elemente care exprimă iubire.

Un canvas nu trebuie să fie neapărat personalizat cu fotografia cuplului, existant și alte variante creative în acest sens. Din magazinele care se ocupă cu personalizarea canvasurilor se pot achiziționa tablouri canvas pentru îndrăgostiți cu mesaje de dragoste. Ideea este foarte bună, mai ales pentru persoanele care nu obișnuiesc să își exprime cu ușurință sentimentele față în față. Pe canvas poate fi scris un mesaj de dragoste original sau poate fi personalizat un template predefinit.

Mesajele inscripționate pe tablouri canvas pentru îndrăgostiți pot fi dezvoltate pornind de la idei precum „Te iubesc pentru că…”, „Ești cea mai minunată soție pentru că…”, „Ce îmi place cel mai mult la ține este că…”, „Nu îmi imaginez viață fără ține pentru că…”, „Îți mai aduci aminte când…” și multe altele.

Ocazii cu care poate fi oferit un canvas personalizat

Canvasul personalizat poate fi oferit persoanei iubite cu ocazia aniversării relației, de Ziua Îndrăgostiților, de ziua onomastică sau chiar de Crăciun. Fiind un cadou cu încărcătură emoțională, acesta va fi primit cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze oricând.

Lăsând la o parte ocaziile, un canvas personalizat poate fi făcut și în semn de apreciere și de celebrare a dragostei, fără să fie nevoie de o zi specială. În acest fel, surpriză va fi și mai plăcută pentru cel drag, deoarece nu se va aștepta să primească un cadou.

Tabloul canvas personalizat – un cadou care nu necesită efort

Canvasul personalizat este un cadou pentru care nu vor trebui făcute eforturi în ceea ce privește timpul sau banii.

Este foarte simplu că un tablou canvas să se comande online în doar câteva minute. Poză se uploadează pe site, se fac modificările necesare dacă este cazul, se adaugă elementele dorite, se alege dimensiunea tabloului și se plasează comandă. Nu va fi nevoie de drumuri cu mașînă la mall prin traficul aglomerat, iar de goana după cadouri din magazine nici nu poate fi vorba.

Probabil unul dintre cele mai mari avantaje pe care le aduce alegerea unui canvas pentru cadou, în afară de satisfacția personală, este cel financiar. Niciun alt obiect din categoria cadourilor ce pot fi personalizate, care stârnesc aceleași emoții, nu are un preț la fel de accesibil precum un canvas.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!