(P) Albirea dinților acasă. Da, este posibil, cu benzi de albire de la Pro White

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 06 iunie 2021, 12:04

Când vă gândiți la albirea dinților aveți automat în minte cabinetul medicului stomatolog, vă gândiți la procedura aceea ce vă va scoate din buzunare destul de mulți bani încât să uitați o vreme îndelungată că vă mai doriți să o repetați. Însă la vremuri moderne, au apărut și măsurile adaptate. Așa se face că albirea dinților acasă este posibilă, mai ușor și mai rapid decât am crede, iar rezultatele sunt fără compromis. Este posibil grație produselor de la Pro White. 

Albirea cu benzi, calea simplă de a obține un alb imaculat 

Secretul acestor benzi albire dinti constă în substanța activă, peroxidul de hidrogen, care acționează asupra dinților, albind în profunzime. Astfel de benzi pot fi aplicate destul de ușor acasă și nu au nevoie de nimic altceva decât răbdare câteva minute și repetare de procedura până când rezultatul este cel așteptat. 

Benzile sunt de unică folosință, sunt lipite pe suprafața dinților, evitând desigur gingia. Lăsate să acționeze, gelul de pe aceste benzi albește dinții. În tot acest timp nu este nevoie să vă întrerupeți programul normal, activitățile casnice desfășurate adesea. După câteva minute, când timpul expiră și benzile sunt îndepărtate nu mai există o altfel de procedură de urmat. 

În funcție de cât de afectați sunt dinții de îngălbenire, poate fi necesar de repetat această poveste până la 2 săptămâni. Vă alegeți singuri momentul din zi când să fie realizat acest ritual. 

Ce trebuie să știți despre benzile pentru albit

Pentru că sunt destul de multe opțiuni pe piața de profil, trebuie spus că nu oricine poate oferi calitate. Produsele de tip benzi pentru albit disponibile la www.pro-white.ro sunt sigure de utilizat, profesionale, dar ideale pentru home use. Acestea vin la pachet cu toate indicațiile de utilizare. 

Este bine de știut că astfel de benzi sunt ideale pentru a obține o nuanță mai albă cu câteva trepte. Poate fi soluția ideală mai ales pentru cei care au nevoie în mod frecvent de albire. Este deci o soluție mai economică. Însă bine de știut că albește numai dinții naturali. Pentru cei care au placă, implant sau orice tip de lucrare dentară, astfel de suprafețe nu pot fi albite cu astfel de produse.

De asemenea, albirea este evidentă încă de la prima utilizare a unui set de benzi, însă este nevoie de continuitate pentru a observa albirea totală așa cum vă doriți. Asta înseamnă a urma un tratament de câteva zile, în mod constant. Până la finalizarea acestui termen albirea poate fi neuniformă, dar este firesc. 

Cât despre menținerea pe termen lung a albului dinților trebuie spus că sunt obiceiuri și mai ales vicii care afectează oricum nuanța dinților. Fumătorii și consumatorii de cafea știu mai bine acest lucru. Indicat ar fi să utilizați și o pastă de albire pentru întreținere.

Să obțineți albul acela imaculat al dinților, acasă, cu puțin efort, este posibil. Iar costurile sunt avantajoase. Descoperiți oferta de la Pro White din pagina lor oficială. 

Contact: info@Pro-White.ro

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!