(P) 5 cadouri utile pentru el și pentru ea. Profită de Black Friday și cumpără-le!

De unica, pe

Anumite cadouri pot fi folosite, la fel de bine, și de bărbați și de femei. Altfel spus, sunt unisex. Dacă și tu ai de făcut, în perioada următoare, câteva cadouri utile pentru el și pentru ea, îți recomandăm să profiți, pe ultima sută de metri, de campaniile pe care le desfășoară anumite magazine de Black Friday. Altex, de exemplu, principalul jucător de pe piața locală de electronice și electrocasnice, derulează, până pe 5 decembrie, campania de reduceri Blec Fraidei, și pune la dispoziția clienților un stoc de produse în valoare totală de peste 300 de milioane de euro. Dacă vrei să nu ratezi ofertele foarte bune pe care le are retailerul de electronice și electrocasnice, abonează-te la newsletterele companiei. Procesul este foarte simplu: accesezi pagina https://altex.ro/newsletter/abonare/, completezi trei câmpuri (cu numele, prenumele și adresa ta de e-mail), bifezi alte trei căsuțe și apeși pe butonul „Abonează-te”.

Cum alegi cadouri pentru el și pentru ea 

Ca să alegi corect cadourile potrivite atât pentru el cât și pentru ea, o să fie nevoie să parcurgi câteva etape. Primul pas presupune să-ți stabilești un buget de cadouri, înainte să începi să te uiți după variante. Nu este deloc o idee bună să te apuci de cauți niște cadouri, să vrei să le cumperi, iar apoi să constați că au un preț cu mult peste bugetul tău. Al doilea pas implică să te gândești la pasiunile comune pe care le au cei cărora vrei să le oferi cadoul sau cadourile în cauză. Le place să facă drumeții? Colecționează timbre? Iubesc animalele? Adoră să facă voluntariat pentru organizații neguvernamentale care au ca principal obiect de activitate ajutorarea copiilor fără posibilități financiare? Indiferent de ce le place să facă în timpul liber, ține cont de hobby-urile comune pe care le au, înainte să alegi un cadou. Al treilea pas presupune să iei în considerare ocazia. Pentru că una este să iei niște cadouri care să marcheze sărbătorirea unui eveniment important din viețile lor și altceva să cumperi daruri pe care să le oferi de Crăciun. Indiferent de ocazie, este esențial să alegi cadouri „cu personalitate”, nu ceva standard, cum ar fi niște căni de cafea sau un set de farfurii.

Sugestii de cadouri pentru el și pentru ea 

Ține cont de sfaturile de mai sus o să-ți fie foarte ușor să alegi cadouri utile pentru el și pentru ea. Totuși, ca să-ți fie cât mai simplu să cumperi cadourile utile pentru el și pentru ea, avem și câteva sugestii pentru tine. Unele dintre ele sunt îndrăznețe, dar îți sugerăm să le iei în considerare.

Primul cadou util pentru el și pentru ea: un aparat de ras 

Când spui „aparat de ras”, mai mult ca sigur că primul lucru care îți vine în minte este un produs pentru un bărbat. Însă, în realitate, un aparat de ras poate să fie utilizat la fel de bine și de un bărbat și de o femeie. Dacă îți surâde această variantă, caută un aparat de ras care să alunece ușor pe piele, astfel încât să nu o zgârie. Mânerul este, de asemenea, foarte important. La fel ca și autonomia bateriei. Așa că ține cont de toate aspectele enumerate anterior, dacă vrei să alegi aparatul de ras potrivit.

Al doilea cadou util pentru el și pentru ea: un aparat de tuns 

Un asemenea obiect este ideal de oferit drept cadou dacă, de exemplu, băiatul și fata cărora vrei să le faci o surpriză obișnuiesc să se tundă scurt. Dar un aparat de tuns modern, de la un brand recunoscut, poate fi utilizat pentru tunderea oricărei zone a corpului

Al treilea cadou util pentru el și pentru ea: o brățară fitness 

Celor doi le place să facă sport și, în plus, au o pasiune pentru gadgeturi? Atunci, ia-le două brățări pentru fitness. Sau una, pe care să o folosească pe rând. O brățară de fitness este, foarte simplu spus, un gadget care te ajută să te menții într-o formă fizică foarte bună.

Al patrulea cadou util pentru el și pentru ea: o mașină de copt pâine 

O mașină de copt pâine reprezintă un cadou ideal pentru persoanele preocupate să mânânce sănătos. Pe altex.ro găsești zece de modele, așa că ai de unde să alegi!

Al cincilea cadou util pentru el și pentru ea: un blender

Dacă oamenii pentru care cauți cadouri nu au o pasiune pentru fructele și legume în stare brută, dar le plac sucurile și smoothie-urile, cumpără-le un blender. Cu siguranță că îl vor aprecia!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!