Absorbantele zilnice: 10 modalități de a le folosi

Cele mai folosite și cumpărate produse de igienă feminină pot avea și alte scopuri, unele la care nu te-ai fi gândit niciodată. Faptul că sunt subțiri, au o parte adezivă și una absorbantă le face a fi produse indispensabile vara.  După ce vei citi modalitățile diverse de a le folosi nu o să-ți mai lipsească din geantă niciodată.

  1. În machiajul ochilor!

Un loc unde nu te-ai fi gândit să folosești acest tip de produs este zona ochilor. Taie în două sau în patru absorbantul zilnic și lipește-l imediat sub ochi înainte să începi machiajul ochilor. Fardul în exces nu va mai cădea pe obraz căci absorbantul va prinde resturile.

Citește și:
Sunt bărbat, dar am făcut un test de sarcină în joacă, să văd și eu cum e. A ieșit POZITIV! Noroc că m-a dus capul să-i spun medicului de familie…

  1. Pentru a îndepărta oja!

Câteodată cotonetele sau bulgărașii de vată se dezintegrează când încerci să ștergi lacul de unghii cu ajutorul lor. Încearcă sa lipești un absorbant zilnic pe degetul arătător al mâinii, să-l îmbibi în dizolvant/ acetonă și să ștergi cu grijă oja de pe unghiile de la mâna opusă.

  1. Șterge machiajul!

Cotonetele pot fi extrem de scumpe, mai ales cele cu adevărat calitative. Dacă rămâi fără dischete demachiante, folosește un absorbant zilnic îmbibat în demachiant sau apă micelară. Tenul tău nu va face diferența.

Citește și:
O femeie care se respectă nu se machiază așa!

  1. Curăță și bandajează o rană!

Dacă ești în concediu, te-ai rănit și nu ai trusa de prim ajutor la tine, curăță rana cu un absorbant zilnic și oprește sângerarea cu altul.

  1. Contra transpirației de la subraț!

Petele de transpirație din cauza stresului sau a căldurii pot fi evitate destul de ușor dacă lipești pe interiorul bluzei sau tricoului, în zona axilară un absorbant zilnic. Acesta va menține zona uscată și va preveni petele neplăcute de transpirație.

Citește și Ai auzit? Tampoanele nu mai sunt la modă! Locul lor va fi luat în curând de o invenție din… 1940

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: