A găsit un mesaj pe o bancă la scurt timp de la moartea tatălui său vitreg

De Amelia Matei pe 09 ianuarie 2018
Întreaga familie a fost devastată, după ce Mason a murit la doar 51 de ani din cauza unei rupturi de aoteră, în februarie 2017. Fusese un soț și un tată vitreg iubitor pentru familia lui.

„Mason era tatăl meu vitreg, dar cum nu mi-am cunoscut niciodată adevăratul tată, el a fost singurul tată pentru mine”, a povestit fiul lui vitreg despre el.

La scurt timp după dispariția prematură a bărbatului, fiul se plimba abătut prin curtea casei, când a observat întâmplător că unul dintre picioarele unei bănci de lucru avea nevoie de reparații. Dar când băiatul a întors banca invers pentru a o repara, a descoperit un lucru care l-a făcut să plângă.

Era un mesaj de la Mason pentru mama lui:

„Te iubesc Becca,
Indiferent ce zi este azi, sper că e o zi bună. Dumnezeu mi-a răspuns cu adevărat la rugăciuni în ziua în care mi te-a scos în cale. Știu că aceste zile sunt cele mai bune pe care le voi avea, și mă bucur că ești și tu în ele. Nu sunt sigur că vei vedea vreodată acest mesaj, dar dacă vei îl citi, trebuie să știi că te iubesc foarte mult. Dacă este un singur lucru pe care îl vreau în această viață, acela este să fiu la fel de bun cu tine pe cât ești tu de bună cu mine. Dacă voi putea să fac asta, atunci voi fi cel mai fericit om care a trăit vreodată.
Te iubesc, frumoasa mea soție.
Mason”.

Mason nu a știut niciodată sigur că familia lui va găsi acest mesaj, dar au ajuns la el în momentul în care au avut cea mai multă nevoie.

Citește și – Știa că mama ei a murit în urmă cu 23 de ani, dar într-o zi a primit un plic neașteptat la ușă

Citește și – „Deschide-o când ți-e dor de mine”. Ce scrisoare a lăsat o tânără înainte să moară pentru mama sa

Foto – Shutterstock

 

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie