12 lucruri surprinzătoare, pe care nu le știai despre filmul „Singur Acasă”

„Singur Acasă” este un film care, cu siguranță, nu mai are nevoie de nicio introducere. Să nu uităm faptul că îndrăgita comedie a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare hit din toate timpurile. 

Citește și – Cum arată copiii celebri din filmele anilor ’90

Descoperă 12 lucruri mai puțin cunoscute despre filmul pentru care Macaulay Culkin va rămâne pentru totdeauna în istoria cinematografică:

1. Iubita lui Buzz (fratele lui Kevin) nu era o fată, ci fiul directorului artistic pe care l-au făcut să arate ca una. Regizorul nu a vrut să supere o adolescentă folosind fotografia acesteia.

2. Actorul Joe Pesci (care a jucat rolul lui Harry), de multe ori uita că joacă într-un film care urma să fie vizionat cu familia, folosind de prea multe ori cuvântul „f**k”. El a fost sfătuit să înlocuiască acest cuvânt cu „fridge”, care înseamnă frigider.

3. Pentru a face filmul să fie cât mai real, Joe Pesci îşi dorea ca Macaulay Culkin (Kevin) să fie într-adevăr speriat de el aşa că, a încercat ca pe platourile de filmare să-l vadă cât mai rar posibil. Odată, când filmau scena în care cei doi criminali l-au agăţat pe Kevin în cuier, personajul lui Pesci spune O să-ţi muşc toate degetele, iar în acel moment, actorul chiar i-a muşcat degetele lui Macaulay, până i-a dat sângele.

singur acasa 1

4. Tarantula care se plimba pe faţa lui Marv era reală însă, pentru a evita să o sperie, actorul Daniel Stern a fost nevoit să mimeze expresia unei persoane care urlă de teroare, iar mai târziu, sunetul a fost înregistrat şi adăugat.

5. Filmul a fost filmat aproape în întregime în Chicago însă, ceea ce părea a fi un aeroport din Paris era, de fapt, Aeroportul Internaţional Chicago’s O’Hare.

6. În casa în care locuia familia lui Kevin, adresa reală este 671 Lincoln Avenue, în oraşul Winnetka, Illinois. Casa a fost vândută în anul 2011 cu suma de 2.4 milioane de dolari, iar în următorii ani a ajuns la 1.585 milioane de dolari. În prezent, este o atracţie turistică.

7. Rolul lui Harry a fost oferit lui Robert De Niro şi John Lovitz însă, amândoi l-au refuzat.

8. Filmul „Angels With Filthy Souls” la care se uita Kevin nu este un film real. Este o scenă dintr-un film cu gangsteri filmat special pentru filmul „Singur Acasă”.

9. Reportofonul Talkboy care apare în film era un produs care nu exista pe piaţă, ci era unul făcut special pentru filmări. Şi, cum fanii voiau şi ei un astfel de reportofon, câţiva ani mai târziu, acesta şi-a făcut apariţia în magazine.

10. Mulţi oameni sunt convinşi că în film apare şi Elvis Presley, iar cei care cred că Regele Rock And Roll nu a murit, spun că acesta apare în spatele mamei lui Kevin, în scena de la aeroport.

11. Decoraţiunile de sticlă pe care Marv păşeşete când intră în casă sunt, de fapt, bomboane.

12. Macaulay Culkin chiar a desenat acea hartă în care sunt localizate toate capcanele pe care le-a pus la cale în casă.

Citește și – Foto: cum arătau vedetele la debut

Foto – Northfoto

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: