Vloggerița Ioana Grama și Alexandru Tăgurean s-au despărțit. Ce se va întâmpla cu fetița lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 decembrie 2021, 11:09

Ioana Grama și partenerul ei de viață, Alexandru Tăgurean, s-au despărțit. Celebra vloggeriță, în vârstă de 28 de ani, a anunțat recent, în mediul online, că nu mai formează un cuplu cu Alex, dar vor rămâne în relații bune pentru a-și crește fetița pe care o au, Ayana (2 ani).

Ioana Grama nu a dezvăluit motivul despărțirii și, de asemenea, a ținut să sublinieze că nu a fost vorba despre infidelaitate.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme. Eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre. A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana.

Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum. Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, a transmis Ioana Grama, pe pagina sa de Instagram.

Citeşte și: Mesajul lui Natanticu, după ce a aflat cine sunt câștigătorii Asia Express: „Problema lui Mihai Petre este…”

Citeşte şi: Actrița Olivia Munn a devenit mamă pentru prima oară la 41 de ani

Citeşte şi: Florin Zamfirescu își va petrece Crăciunul și cu actuala, și cu fosta soție

Citeşte şi: Alexia Eram, declarații noi despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

Nu este prima dată când vine vorba despre problemele de cuplu în cazul celor doi. În urmă cu câteva luni, vloggerița dezvăluia că ea și Alex au apelat la terapia de cuplu pentru a încerca să-și rezolve anumite nereguli apărute în relație.

„Am luat decizii de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap. Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebreală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine”, a spus Ioana Grama, în primăvară, tot în mediul online.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!