Alexia Eram, declarații noi despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

De Unica.ro, pe

Mira (26 de ani) și Mario Fresh (22 de ani) au lansat pe 16 noiembrie 2021 piesa „Deziubește-mă”. În videoclipul melodiei, soliștii se sărută, ceea ce i-a surprins și chiar înfuriat pe unii dintre fanii celor doi. Mario formează din anul 2016 un cuplu cu Alexia Eram (21 de ani), fiica Andreei Esca (49 de ani).

Alexia Eram, declarații noi despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

„Eu la filmări tremuram și că… Alexia și… Eu sunt curioasă ce părere are lumea despre mine. Pe Internet, lumea mi-a sărit în cap. În primul rând, e totul mascat”, a explicat Mira. „Ați mușcat-o? Avem prieteni foarte apropiați. Ne-au întrebat ce s-a întâmplat. Ea tremura (n.red.: Mira, la filmări), eu nu eram panicat”, a spus și Mario Fresh.

Alexia Eram, declarații noi despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

Deși fanilor le-a plăcut piesa, mulți dintre ei au criticat sărutul și maniera de promovare a melodiei. „Cred că puteați să lansați piesa asta, care oricum era frumoasă, și fără atâtea „interpretări” doar ca să intre lumea să vizualizeze clipul :)”, a comentat cineva. „Poți face o melodie și fără să te săruți cu unul care e într-o relație. Dar dacă asta e la modă… 🤷 Merge. E doar o opinie”, a mai scris altcineva.

„Proastă promovare și intrigă. Dacă melodia e una bună, nu are nevoie de scandal. (…) Sunt foarte mulți cântăreți cu relații serioase/familii ce nu promovează așa ceva”, a mai comentat o urmăritoare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh: „Iubesc și îmi place să primesc iubire”

Primele imagini din casa Mirei. „Eu am zugrăvit pereții”

Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire: „Adevărat …”

„Atât iubitul meu, cât și Mira sunt doi cântăreți și actori când vine vorba despre piese și videoclipuri, așa că nu am cum să mă supăr pe acest lucru. Cred că trebuie să faci diferența între lucrurile profesionale și viața privată. Așa că nu, dragilor, nu am avut nicio problemă”, a declarat Alexia Eram recent, pe YouTube.

„Nu prea ești sinceră. Parcă ziceai că ești foarte geloasă. Și vai, acum nu te-a deranjat sărutul. Ar fi ok să fii sinceră. E plin de mincinoși care vor să dea bine”, a comentat cineva.

În trecut, într-adevăr, Alexia a admis că este din fire mai geloasă. „Ce trece peste 18 ani și este puțin mai dezvoltată, dacă îmi zice că sunt drăguț și vine să facem o poză, ea imediat reacționează. Zice: «Nu vedea că sunt aici, ești drăguț, ăăă?»”, a povestit Mario Fresh, în emisiunea „La Măruță”.

Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei. „A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, a dezvăluit Alexia. Atunci, Alexia și Mario s-au întâlnit la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris, iar restul poveștii deja îl știți.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!