Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit? „Pozele cu George au dispărut..”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 august 2021, 10:32

Viviana Sposub (22 de ani) și George Burcea (32 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale competiției Ferma, în vara anului trecut. Asistenta TV și actorul au devenit un cuplu în timpul show-ului.

Tot în timpul emisiunii difuzate de Pro TV, Viviana a mărturisit că ea crede că va avea un drum lung alături de iubitul ei. Cu toate acestea, Viviana a șters recent de pe Instagram fotografiile cu ea și cu George.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit? „Pozele cu George au dispărut..”

„Pozele împreună cu George au dispărut.. ☹️”, a scris o urmăritoare. Mai mult decât atât, Viviana nu-l mai urmărește pe actor pe Instagram. În ceea ce îl privește pe George, însă, acesta încă o urmărește pe Viviana în mediul online și nu a șters niciuna dintre fotografiile cu ea, cel puțin pentru moment.

Cu doar două săptămâni în urmă, pe 2 august 2021, George comenta la una dintre imaginile postate de Viviana pe Instagram: „Ești ceaaaaaa mai frumoasă de pe fața Pământului. Știi asta? 😏😏❤️😍”, iar Viviana a răspuns cu: „Te iubesc!!!”.

La începutul verii, despre pereche se specula că ar deveni părinți. După ce Lora s-a retras de la Vorbește Lumea, Viviana și-a reluat activitatea în emisiune, iar, înaintea primei ediții găzduite, Viviana s-a filmat în culise alături de George.

După ce s-au sărutat, Viviana a arătat camerei un test de sarcină, apoi a spus: „Am emoții!”. Pe videoclipul postat la Story, Viviana a mai scris: „Emoțiile de azi dimineață”.

Citește și:

Viviana Sposub și mama ei, cele mai mari susținătoare ale lui George Burcea

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Cu cine a format Viviana Sposub un cuplu înaintea relației cu George Burcea

Cu doar câteva zile înaintea acestor declarații, Viviana și George au ieșit la cumpărături în timp ce ploua, Viviana mărturisind: „Am venit la cumpărături pe ploaie pentru că suntem niște romantici incurabili”.

Imediat apoi, George se aude întrebând: „Ce ai la burtică, iubita?”. Viviana a mutat apoi camera către burtică, a atins-o și a întrebat și ea: „Ce am?”.

În august 2019, Viviana spunea: „Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”.

În toamna anului 2020, întrebată dacă o deranjează că George are copii, Viviana a răspuns: „Doamne, cum să mă deranjeze? Sunt doi copii foarte frumoși. Sunt două fetițe extraordinare despre care George mi-a tot povestit și în timpul Fermei și după Fermă. Nu mă deranjează. Fiecare vine cu trecutul său”.

George are două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu Andreea Bălan (37 de ani). Actorul și solista au fost căsătoriți timp de doar câteva luni, din august 2019 până în martie 2020. Divorțul dintre cei doi încă nu s-a finalizat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!