Usain Bolt, cel mai rapid om de pe planetă, confirmat pozitiv cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 11:58

Usian Bolt (34 ani), cel mai mare sprinter din toate timpurile, s-a infectat cu noul coronavirus. Atletul a fost testat pozitiv la trei zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu mai mulți prieteni. La petrecerea la care au mai participat alți sportivi de origine jamaicană – Raheem Sterling de la Manchester City şi Leon Bailey de la Bayer Leverkusen -, nimeni nu a ținut cont de măsurile de precauție impuse în pandemie, nimeni nu a purtat mască de protecție și invitații nu au păstrat distanța între ei.

Citeşte şi: Carmen Brumă: “Mi-ar plăcea să mă reîncarnez în Usain Bolt”

Reprezentanții Ministerului Sănătății din Jamaica au confirmat luni seara că sportivul are COVID-19. Bolt a făcut testul pentru depistarea virusului pandemic sâmbătă și a spus că nu a avut simptomele specifice bolii. Cu toate acestea, el s-a autocarantinat pentru a fi sigur că nu răspândește virusul, potrivit voanews.com.

„Nu am simptome, dar voi sta în carantină pănă la aflarea rezultatului. Le recomand tuturor celor care au intrat în contact cu mine să se autoizoleze și să aibă grijă de ei”, a spus Bolt, într-o postare pe rețelele de socializare luni dimineață, cu doar câteva ore înainte de a afla că are COVID-19.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Usain Bolt are 11 titluri mondiale câştigate în carieră şi este considerat cel mai mare sprinter din toate timpurile. În 2017, Bolt a ales să se retragă din lumea sportului.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!