Fost agent de securitate, dezvăluiri incredibile: Tupac Shakur „este viu și locuiește în Cuba”

De Oana Savin pe
Legendarul rapper Tupac Shakur trăiește și locuiește în Cuba, după ce a fost scos din America de o firmă de securitate. Cel puțin asta susține un bărbat care spune că a făcut parte din echipa care l-a salvat.

Tupac a fost pronunțat mort după ce a fost împușcat în fața unui club de noapte din Las Vegas, în urmă cu 22 de ani.

Dar mulți fani refuză să creadă că rapperul a fost ucis în acea noapte. Iar acum, Michael Nice a provocat și mai multe discuții despre o conspirație potrivit căreia Tupac trăiește și locuiește în Cuba, notează Mirror.

Nice susține că el a făcut parte dintr-o echipă de securitate care l-a ajutat pe Shakur să fugă din Las Vegas și l-a băgat pe ascuns în Caraibe.

El crede că artistul se ascunde în continuare pe insulă.

De ce credeți că nimeni nu a fost arestat dacă spun că l-au ucis pe Tupac? Deoarece Tupac nu este mort. Dacă era mort, i-ar fi arestat pe tipii aceia pentru crimă”, a declarat britanicul pentru TMZ.

Citește și: Sandra Bullock este în doliu: ”A murit înconjurat de familie și prieteni”

Este undeva fumând o țigară cubaneză pe o insulă”, a completat el.

Michael a afirmat că el a lucrat ca gardă de corp într-un partid politic, The Black Panthers, mișcare din care făceau parte și părinții lui Tupac, Adeni Shakur și Billy Garland, în timpul anilor 1990.

El spune că aceștia au auzit că este pusă la cale uciderea lui Tupac și l-au însărcinat pe Michael să îl scoată din țară.

Dar a fost prea târziu. Pe 7 septembrie 1996, Tupac a fost împușcat. Totuși, Michael susține că a fost doar rănit. El l-ar fi ajutat pe Tupac să părăsească țara.

Am fost eu, fratele meu, pilotul, Tupac și doi băieți de la Pantere (n.r. The Black Panthers) în avion”, a dezvăluit Nice.

Am decolat imediat și am știut că suntem în siguranță, ne-am simțit bine, a fost ca și cum ai scăpa din închisoare. Au existat îmbrățișări și strângeri de mâini în momentul în care am reușit să îl ducem în Barbados. L-am ajutat să scape și a fost cel mai frumos sentiment”, a povestit bărbatul.

De acolo, fratele meu l-a autat să ajungă în Cuba”, a mai spus el.

În luna iulie, a fost dezvăluit faptul că poliția încă investighează uciderea lui Tupac și sunt încă în căutare de suspecți, deși Duana ‘Keefe D’ Keith, fost membru al unei bande, a recunoscut, săptămâna trecută, că a luat parte la atentatul asupra rapperului.

Citește și: Prințesa dispărută. Fiica șeicului din Dubai e de negăsit

Într-un nou documentar, Keefe D a admis că se afla în mașina din care au fost trase focurile de armă, însă a refuzat să spună cine a apăsat pe trăgaci, precizând că nu vrea să încalce „codul străzii”.

Sunt singurul în viață care vă mai poate spune adevărul despr euciderea lui Tupac. Fac asta acum deoarece am cancer și nu mai am nimic de pierdut. Vreau să se afle adevărul”, a afirmat bărbatul.

Totuși, Poliția din Los Angeles a confirmat că, în ciuda confesiunii bărbatului, cazul rămâne deschis.

Fiul lui Suge Knight spune că Tupac locuiește în Malaysia

Fiul lui Suge Knight, producătorul care se afla cu Tupac în momentul în care a fost împușcat, susține că rapperul trăiește în Malaysia și că de fapt, moartea sa a fost o înscenare.

Acesta își susține afirmațiile cu ajutorul unui filmuleț care înfățișează un bărbat adult ce seamănă cu Tupac.

 

View this post on Instagram

 

Updated video from Malaysia source #killuminati

A post shared by Suge J Knight (@sugejknight) on

Suga J Knight a făcut aceste dezvăluiri pe contul său de Instagram și a precizat că imediat după ce l-a arătat pe Shakur a primit mesaje de amenințare.

„Ai spus prea multe. Este timpul să încetezi”, scria în mesajul primit de Knight.

 

View this post on Instagram

 

I did this for y’all. 💯 watch my story

A post shared by Suge J Knight (@sugejknight) on

Tânărul este susținut și de tatăl său, care în prezent se află la închisoare pentru că a lovit două persoane cu mașina. Suge Knight spune că nici el nu crede că Tupac este mort.

Când Pac a murit…dacă chiar a murit, știi?”, a spus el într-un documentar despre moartea rapperului.

Vreau să spun, când am plecat din spital, eu și Pac râdeam și glumeam. Deci nu văd cum poate cineva să moară dintr-o dată când se simțea bine”, a mai spus Suge.

Întrebat dacă el crede că Tuac este viu, fostul producător a răspuns: „Vă voi spune eu, cu Tupac, nu știi niciodată”.

Tupac avea doar 25 de ani când a fost împușcat de patru ori – de două ori în piept, o dată în braț și o dată în coapsă – în timp ce ieșea din clubul 662 din Las Vegas. Deși i s-a indus coma, el a decedat șase zile mai târziu, din cauza sângerării interne, în spital.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro