„Transformers: Revenge of the Fallen” (video)

De Unica.ro, pe

Bătălia pentru Pământ tocmai s-a încheiat, iar bătălia pentru Univers abia a început.

După reîntoarcerea pe Cybertron, Starscream preia controlul asupra Decepticonilor şi este hotărât să se întoarcă pe Terra cu forţe crescute.

Povestea războiului Autoboţilor şi Decepticonilor continuă în această nouă parte în care noi roboţi ies la iveală demonstrând că ei au influenţat istoria planetei noastre mai mult decât credeam noi.

Dar birocraţii planetei noastre acuză prezenţa Autoboţilor, considerându-i principalii vinovaţi pentru implicarea umanităţii în acest război împotriva Decepticonilor.

Optimus Prime şi Autoboţii săi nu vor să părăsească planeta neprotejată în faţa Decepticonilor, aşa că îl roagă pe Sam să devină avocatul lor în faţa rasei umane, deoarece au nevoie de cineva care să îi convingă pe aceştia că ei nu trebuie alungaţi.

Dar Sam este reticent şi nu vrea decât să aibă o viaţă normală la colegiu, departe de războaie şi roboţi intergalactici.

Refuzul lui Sam de a se implica va avea consecinţe grave atât pentru el însuşi, Autoboţi şi chiar pentru întreaga planetă, mai ales acum când conducătorul Decepticonilor, Megatron este adus înapoi la viaţa şi îl cheamă la luptă pe Fallen, unul din cei mai malefici roboţi din istoria planetei Cybertron.Câştigă 7 invitaţii la filmul „Transformers: Revenge of the Fallen”!

Text şi foto: CinemaPRO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!