Thomas Markle Jr., mesaj emoționant pentru Ducesa de Sussex

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 07 mai 2019, 14:04
Thomas Markle Jr. a transmis că își dorește ca nașterea bebelușului regal al Ducilor de Sussex să fie puntea spre împăcarea membrilor familiei sale. 

La aflarea veștii că Meghan a născut un băiețel, Thomas Markle Jr. i-a transmis acesteia un mesaj emoționant prin intermediul presei. Acesta își dorește ca venirea pe lume a bebelușului regal să fie un motiv suficient pentru o reuniune de familie și o încurajează pe sora sa vitregă să îngroape securea războiului și să se împace cu familia sa, mai ales cu tatăl ei, potrivit Dailymail.

Fratele Ducesei de Sussex i-a felicitat pe Ducii de Sussex într-un interviu online pentru tabloidul britanic The Sun, dar totodată s-a arătat îngrozit de ideea că tatăl său nu o să-și cunoască niciodată nepotul care s-a născut în dimineața zilei de 6 mai, la ora locală 05:26 (03:26 ora României), având o greutate de 3 kilograme și 260 de grame.

Acesta este de părere că toți bebelușii aduc în fiecare familie fericire și bucurie și pot chiar să ajute familia să se reapropie, ceea ce speră să se întâmple și în cazul lor: „Tuturor ne-ar plăcea să cunoaștem bebelușul și să fim parte din viața lui, mai ales tatăl meu” a mărturisit Tom Markle.

thomas markleIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
„Sper ca ea să nu fie nedreaptă și să îl țină departe de toata lumea. Sper să fie deschisă și să lase bebelușul să facă parte din viețile tuturor” a mai spus el.
Thomas Markle Jr., în vârstă de 53 de ani, este de părere că sora sa vitregă este” fetița favorită” a tatălui său, pe care „a pretuiț-o din prima zi până acum și și-ar prețui la fel de mult și nepotul”. Bărbatul și-a implorat să se gândească la ea însăși în calitate de mamă, în speranța că va găsi o cale să repare relația cu tatăl ei. De asemenea, el s-a arătat încrezător că ducesa va fi o mamă deosebită.
Problemele în familia Markle au început anul trecut, după ce s-a aflat că Thomas Markle a primit bani pentru a se lăsa fotografiat de paparazzi, chiar înainte de nunta regală, la care trebuia să participe. S-a scris că tatăl lui Meghan ar fi suferit o operație la inimă, motiv pentru care a trebuit să anuleze călătoria în Marea Britanie pentru a-și conduce fiica la altar. După nuntă, scandalul a luat amploare prin mai multe declarații ale membrilor familie Markle, care s-au arătat nemulțumiți de comportamentul lui Meghan. Chiar dacă au încercat ulterior să repare răul făcut, relația dintre ei și Ducesa de Sussex pare să se fi deteriorat iremediabil.
Vezi mai multe poze cu familia Markle în galerie.

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!