Tatăl lui Connect-R, spectator special la „Te cunosc de undeva”: „Ce-am crescut și ce-ai ajuns”

De Oana Savin, pe

Connect-R are parte de momente pline de emoție la ultima gală a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Artistul trece printr-o transformare spectaculoasă, iar în public se află chiar tatăl său.

Tatăl artistului, Aurel Mihalache, și-a petrecut ziua pe platourile de filmare ale show-ului de transformări și a putut să își vadă fiul în acțiune.

Tatăl lui Connect-R, spectator special la „Te cunosc de undeva”

Iar emoțiile au fost cu atât mai mari pentru Connect-R și Shift, cărora ruleta le-a adus două travestiuri de zile mari – Caterina Valente cu Bongo ChaChaCha. 

Tatăl lui Connect-R, spectator special la „Te cunosc de undeva”: „Ce-am crescut și ce-ai ajuns”

“L-ai lăsat pe tatăl tău cu gura căscată!”, i-a mărturisit Andreea Bălan lui Connect-R, imediat după ce artiştii au performat pe scena Te cunosc undeva!.

Artistul a mărturisit că s-a întâlnit cu tatăl său în culise, iar acesta a avut o reacție de-a dreptul amuzantă atunci când l-a văzut.

“Chiar m-a felicitat în culise, mi-a spus ”ce-am crescut şi ce-ai ajuns!””, a dezvăluit Connect-R, făcând referire la machiajul strident şi rochiile care au venit la pachet cu cea de-a douăsprezecea transformare. 

Tatăl lui Connect-R, spectator special la „Te cunosc de undeva”: „Ce-am crescut și ce-ai ajuns”

De altfel, încă de când au aflat că trebuie să întruchipeze din nou o femeie, cei doi artişti şi-au exprimat “bucuria”: “Leşinaţi suntem, fierţi pe travestiuri! Ruleta e hoaţă, s-a gândit ea, ce-ar putea fi delicios la noi, aşa că iată…”, a mărturisit Connect-R, în vreme ce SHIFT a încercat la antrenamente: “Nu există nicio şansă să ştergem piesa asta din sistem, de peste tot şi să ne cadă altceva?”.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Artistul, dezvăluiri despre fosta sa soție: „Nu am meritat-o”

De curând, Connect-R a vorbit despre fosta sa soție, Misha, cu care are și o fetiță. Deși cei doi au divorțat în urmă cu câțiva ani, se înțeleg foarte bine și au o frumoasă relație de prietenie.

El a descirs-o pe Misha ca fiind „o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată”.

„Este o femeie impecabilă”, a subliniat el.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în anul 2013, iar cinci ani mai târziu au decis să pună capăt căsniciei lor.

Sursă foto: PR, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!