Actorii Alexis Bledel și Vincent Kartheiser divorțează după 8 ani de căsnicie

De Unica.ro, pe

Alexis Bledel (40 de ani) și Vincent Kartheiser (43 de ani) s-au despărțit după 10 ani de relație, dintre care 8 de mariaj. Actorul a înaintat actele de divorț pe 10 august 2022, în New York.

Actorii Alexis Bledel și Vincent Kartheiser divorțează după 8 ani de căsnicie

Alexis și Vincent s-au cunoscut în anul 2011, pe platourile de filmare ale serialului „Mad Men” (2007-2015), însă au devenit un cuplu abia în iunie 2012. Și-au confirmat relația în toamna aceluiași an și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în august 2014.

În trecut, într-un interviu pentru Vulture, Vincent a explicat cât de valoroasă este discreția pentru ei. „Este ceva ce am realizat în relație cu cele mai importante lucruri din viața mea. Dacă le împărtășesc, deschid ușa către furia pe care oamenii simt nevoia să o elibereze sau către adorația pe care vor să o exteriorizeze. Lucrurile astea minimizează, depreciază, slăbesc. Iubirea e magică… toate lucrurile astea sunt profund spirituale și nu e ok să le împărtășești”, mărturisea.

Alexis Bledel Vincent KartheiserIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Chrissy Teigen, însărcinată din nou, la aproape 2 ani de la pierderea celui de-al treilea copil

Citește și: Noi informații în procesul de defăimare câștigat de Johnny Depp împotriva fostei soții. Ce afecțiune ar avea actorul

Citește și: Nepoata Oliviei Newton-John a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale actriței înainte de deces

În toamna anului 2015, Alexis și Vincent au devenit părinții unui fiu. Informația a fost confirmată de actorul Scott Patterson (63 de ani), fostul coleg al actriței din serialul „Fetele Gilmore” (2000-2007).

Actorii Alexis Bledel și Vincent Kartheiser divorțează după 8 ani de căsnicie
Lauren Graham, Scott Patterson și Alexis Bledel ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection

„A înflorit ca femeie. Este o mamă mândră, căsătorită și fericită. Comparăm notițe pentru că fiul meu (n.red.: Nick, născut în iulie 2014), este cam cu un an și jumătate mai mic decât fiul ei”, declara Patterson în mai 2016, pentru Glamour. „Îi arăt fotografii și videoclipuri ca să știe la ce să se aștepte. Ne bucurăm unul de compania celuilalt”, a completat Patterson.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!