Speak și Ștefania și-au amânat nunta. Care este motivul

De Unica.ro, pe

Speak și iubita lui, Ștefania, s-au logodit la sfârșitul anului 2019, după trei ani de relație, în timpul filmărilor sezonului 3 „Asia Express”.

Speak și Ștefania și-au amânat nunta. Care este motivul

„Nu vreți să știți câtă grijă am avut (n.red. cu inelul), cum l-am dosit. Știau că îl am asupra mea, cei din producție, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Inițial, am zis că-i dau inelul când vom fi eliminați, ca să îndulcesc momentul, însă citirea scrisorilor de la parteneri mi s-a părut potrivită și am decis să fac gestul”, a declarat Speak atunci.

Speak și Ștefania și-au amânat nunta. Care este motivul

„Eu m-am gândit la ideea asta când am semnat contractul. Voiam să-i dau inelul când ieșeam din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi (n.red. se vor căsători)”, a mai povestit artistul la „Xtra Night Show”.

În mai 2020, perechea a dezvăluit pe cine au ales să le fie nași. „Vrem să ne gătească Sorin. Așa am și vorbit cu el. Nașii sunt aleși demult, prietenii noștri Monica Munteanu și soțul ei”, a mărturisit Speak, pentru OK! Magazine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

Cum l-a așteptat Ștefania pe Speak acasă de Dragobete?

Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

Din păcate, însă, cuplul s-a văzut nevoit să amâne frumosul eveniment. „Păi, cu pandemia asta… la noi nu este vorba despre a semna un act, ci despre a avea parte de momente unice. Și, momentan, trăim niște vremuri în care nu putem risca un eveniment pe care îl vom face o singură dată în viață”, a scris Speak la Insta Story.

Ulterior, întrebat de un urmăritor dacă el crede că Ștefania l-ar părăsi, solistul a răspuns: „Momentan nu cred că m-ar părăsi, dar cine știe, când o deveni o babă năzdrăvană ce gânduri va avea?!”.

„Da, cred că am făcut eu primul [pas]. Na, sunt și eu băiat o dată, bărbat. Am făcut eu primul pas”, mărturisea Speak, în prima lor apariție TV în calitate de cuplu. „Nu i-am dat semnale. S-a întâmplat. Chiar nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas sau că eu urmează să fac vreun pas. S-a întâmplat pur și simplu”, a adăugat Ștefania.

„Cred că ăsta este cel mai bun atu al nostru. Suntem cei mai buni prieteni și pot să îi zic orice. Prima oară în viața mea, într-o relație, pot să zic orice partenerului. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât o fac acum”, a mai spus Speak.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!