Cum a gestionat Sore despărțirea de tatăl fiicei sale, Mircea Julean

De Unica.ro, pe

Sore a confirmat în iunie 2022 că ea și Mircea Julean, tatăl fiicei sale, Erin, s-au despărțit. Recent, solista a explicat cum a gestionat despărțirea în așa fel încât Erin „să nu aibă de suferit”.

Cum a gestionat Sore despărțirea de tatăl fiicei sale, Mircea Julean

„Nu mai e nimic de zis, de adăugat. Am gestionat bine situația, astfel încât Erin să nu aibă de suferit. Absolut, da, el este la fel de prezent în viața lui Erin”, a declarat Sore pentru Playtech.

„Pe lângă muzică, sunt multe proiecte care urmează, dar despre care nu pot vorbi acum, sunt în domeniile media, artistice. Bineînțeles că vor fi și colecții noi de haine, de care mă ocup cu foarte mare drag, atunci când timpul îmi permite. Am o fabrică, o firmă întreagă, am un brand de haine. Totul a pornit de la pasiunea pentru modă, pentru design, am făcut și un curs în direcția asta în urmă cu 6 ani”, a completat artista.

Sore fiică

Cum s-au cunoscut Sore și Mircea Julean?

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe Internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris cântăreața recent în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Sore, probleme de auz și vedere. „Am auz de 50%”

Citește și: Când se vor căsători Ana Baniciu și Edy Kovacs. „Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați”

Citește și: Andreea Perju, fotografie din patul de spital. „Aștept rezultatele biopsiei”

Sore și Mircea s-au cunoscut prin intermediul Alinei Eremia. „Prin Alina Eremia-cupidon, prin nașa. Ea e nașa copilului, am două nașe, pe Roxana, cea mai veche prietenă, și pe Alina, pentru că dacă nu avea ea o idee într-o seară, n-aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos”, a povestit artista în podcastul lui Damian Drăghici.

Sore și-a început cariera încă din copilărie. La doar 10 ani, în urma participării în competiția „Ploaia de steluțe”, Sore a devenit parte a unui grup muzical alături de alte trei fete. Trupa se numea Dolly. În copilărie și adolescență, solista a studiat pianul și a practicat patinaj artistic.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!