Smiley și Șatra B.E.N.Z. lansează împreună piesa „Fii tot ce poți”

De Unica.ro, pe

Smiley lansează pe toate platformele de streaming „Fii tot ce poți”, un featuring neașteptat cu Șatra B.E.N.Z. Astfel, artistul marchează o colaborare considerată a fi „șocantă” de industria muzicală românească, dar și reunirea Șatrei după 2 ani de la ultima lor lansare împreună.

Smiley și Șatra B.E.N.Z. lansează împreună piesa „Fii tot ce poți”

„Fii tot ce poți” a apărut într-una dintre taberele de creație ale echipei HaHaHa Production, într-un moment de bine, de recunoștință pentru muzică, prieteni și viață.

„A fost un moment în care cu toții ne-am dat seama cât suntem de norocoși că avem muzica și de cât de puține avem nevoie, de fapt, pentru a fi fericiți. N-o să uit momentul în care cântam cu toții piesa asta și eram pur și simplu fericiți”, dezvăluie Smiley.

„Eu nu vreau bani mulți, vreau cât să-mi ajungă, vreau dragoste cât să dau la toți, Viața e un dar ce nu vine cu fundă și ești dator să fii tot ce poți”, spune refrenul piesei.

Smiley și Șatra B.E.N.Z. lansează împreună piesa „Fii tot ce poți”

„Frumusețea muzicii vine și din puterea ei de a uni lumi, de a face compatibile stilurile diferite, de a aduce împreună oameni care simt la fel, dar se exprimă unic. Îmi plac Șatra B.E.N.Z. și a fost o super experiență întâlnirea cu ei. A fost foarte cool că toată lumea din jurul nostru făcea ochii mari când auzea că lucrăm împreună la o piesă și se tot întrebau unde-i legătura.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Smiley și Gina Pistol, secvențe de dragoste nebună în „Mi-aduc aminte”, al patrulea episod din serialul său muzical

Cum a intrat Smiley în pielea lui Alex, protagonistul filmului „Odată pentru totdeauna”, măcinat de depresie

EXCLUSIV. Laura Cosoi, despre relația cu Smiley: „Vorbim despre o altă viață, o viață de demult”

Smiley anunță megaconcert pe 31 mai, la Sala Polivalentă, din București

Ei bine, o să râdeți, noi ai simțit-o de la prima sesiune de creație, de la primele înregistrări. Abia așteptăm să auzim reacțiile voastre. În plus, cei care îi ascultă pe băieții din Șatra B.E.N.Z., printre care mă număr și eu, așteaptă de vreo 2 ani ca ei să scoată ceva nou împreună și iată că a venit momentul”, mai povestește Smiley despre colaborarea cu Super Ed, Keed, Lu-K Beats și Nosfe, artiștii Șatra B.E.N.Z.

Smiley și Șatra B.E.N.Z. lansează împreună piesa „Fii tot ce poți”

Co-producție HaHaHa Production, Cat Music și Roton, piesa „Fii tot ce poți” are muzica semnată de Roland Kiss, Lucian Nagy, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, Nosfe, Keed, Super ED, PRNY.

Versurile sunt scrise de Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Darius Vlad Cretan (Nosfe), Bogdan David Ionita (Keed), Catalin Guta (Super ED), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, iar producția muzicală a fost realizată de Roland Kiss, Lucian Nagy.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!