Smiley, imagini spectaculoase din vacanța în Thailanda. Cum arată resortul în care s-a cazat cu Gina Pistol și fiica lor

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 09:51

Smiley a plecat împreună cu Gina Pistol și fetița lor, Josephine, în vacanță în Thailanda. Acolo, artistul se bucură de soarele pe care nu prea l-a întâlnit în Vietnam.

Cântărețul obișnuiește să își țină la curent fanii de pe rețelele de socializare cu tot ceea ce face. Acum, Smiley a postat câteva imagini spectaculoase din locul unde a ales să meargă în vacanță.

Smiley, imagini spectaculoase din Thailanda

Nimic nu este mai frumos decât câteva zile petrecute alături de familie. Iar Smiley și Gina Pistol se bucură din plin de vecanța pe care au ales să o petreacă în Thailanda alături de micuța Josephine.

Smiley, imagini spectaculoase din vacanța în Thailanda. Cum arată resortul în care s-a cazat cu Gina Pistol și fiica lorIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

După ce a petrecut câteva zile în Vietnam, artistul a anunțat că a ajuns cu bine în însorita Thailandă. Smiley a publicat pe Instagram un clip realizat la sosirea la resortul unde s-au cazat.

„Am ajuns cu bine și la soare…și am făcut și primul reel cu voiceover…dacă place mai fac”, a scris Smiley pe Instagram, în mesajul care a însoțit clipul.

În imagini apare și Gina Pistol, care zâmbește fericită, iar la un moment dat își îmbrățișează afectuoasă partenerul de viață.

De asemenea, în filmuleț se poate vedea priveliștea spectaculoasă de care se bucură cei doi.

Citește și: Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță, alături de alte două cupluri celebre. Cu cine s-au pozat în aeroport

Citește și: Cum a făcut-o Smiley pe Gina Pistol să plângă: „Nu voiam să intru în curte. Stăteam și plângeam la poartă”

Citește și: Cum a filmat-o Smiley pe Josephine în vacanța din Vietnam. Imagini adorabile cu cea mică / Video

„Am plecat să caut soare”

Smiley și Gina Pistol și-au petrecut primele zilele din vacanță în Vietnam, unde se pare că nu au avut parte chiar de zilele însorite pe care și le doreau.

Atât artistul, cât și prezentatoarea au postat pe rețelele de socializare imagini cu vremea ploioasă care le-a stricat planurile de vacanță.

„Am plecat să caut soare, dar…”, a scris Smiley pe Instagram, unde a postat un filmuleț în care apare înotând în piscină în timp ce plouă torențial.

Și Gina Pistol a postat săptămâna trecută câteva imagini cu ploaia care le-a „umbrit” bucuria timpului petrecut în Vietnam.

Vremea nu a fost totuși atât de rea cu ei, întrucât în perioada în care a apărut soarele, Smiley, Gina și Josephine s-au bucrat din plin de plajă. Mai mult, Gina a suferit un mic incident și s-a ars, după ce a uitat să se dea cu cremă de protecție solară pe față.

„Ce să zic, chiar am uitat să mă dau cu protecție pe față. Am uns, în schimb, toată familia. Pe corp m-am dat, pe față… după cum se vede”, a scris Gina Pistol pe InstaStory, unde apărea cu fața roșie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Smiley și Gina PIstol în vacanță.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!