Simina Loica, declarații neașteptate despre separarea de Alex Zănoagă: „Mă așteptam ca un copil să ne apropie mai mult”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 ianuarie 2022, 19:39

Simina Loica și Alex Zănoagă au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la emisiunea „Puterea Dragostei”, rodul iubirii lor fiind băiețelul lor, Dominic.

Simina Loica și Alex Zănoagă păreau să aibă o relație puternică, părând foarte fericiți împreună. Însă multitudinea de neînțelegeri a dus la decizia lor de a lua o pauză de la relație. Tânăra a decis să vorbească despre motivele pentru care s-a ajuns la această concluzie. Ea a dezvăluit totul într-un interviu pentru Antena Stars.

„Nu s-a rupt de tot”, a spus ea, citată de Cancan. „Suntem certați și supărați. Am decis să luăm o pauza o perioadă, sa vedem ce simțim și ce avem de gând. Eu nu îl opresc să nu vadă copilul, nu îi interzic asta. A mai venit să îl vadă pe Dominic, doar că nu dormim împreună”.

Simina Loica, declarații neașteptate despre separarea de Alex Zănoagă: „Mă așteptam ca un copil să ne apropie mai mult”

Cei doi au avut mai multe neînțelegeri, care s-au adunat. Certurile au fost însă tot mai dese în ultimul timp, ducând la prea multe discuții aprinse. Pe măsură ce a trecut timpul, cei doi s-au îndepărtat unul de celălalt tot mai mult.

Citește și: În ce stare se află Daniel Onoriu, după operația eșuată de micșorare a stomacului

Citește și: Ștefania, iubita lui Speak, fotografie care nu lasă loc imaginației – cum s-a fotografiat artista

Citește și: Ce iubite a avut Cătălin Măruță înaintea relației cu Andra

Citește și: Andreea Tonciu își face operații estetice de 60.000 de euro: „Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”

„Neînțelegerile mici au dus la certuri care ne-au îndepărtat”, a recunoscut Simina Loica. „De multe ori am declarat ca ne certăm des și ca nu petrecem timp împreună. Poate acesta este motivul pentru care ne-am îndepărtat. Eu simt ca este o distanțare atât din partea mea, cât și din partea lui”.

Un alt motiv pentru care cei doi au luat hotărârea de a lua o pauză a fost lipsa de comunicare. Totodată, Simina se confruntă și cu ceea ce ea crede că este un început de depresie, după cum chiar ea a recunoscut la Antena Stars.

„Nu prea avem când să comunicăm”, a spus Simina. „El când vine acasă este obosit, eu la fel, ma duc și ma pun direct în pat. Timp se găsește, doar că timp să petrecem împreună nu există, de asta ne-am îndepărtat. Eu stau foarte mult timp cu Dominic, simt oarecum că sunt într-o mică depresie, pe care nu o înțelege nimeni. Familiei mele nu ii pot spune, pentru că s-ar îngrijora. Mă chinui să trec peste, să fiu bine pentru Dominic, să nu fiu supărată și el să simtă. Mă așteptam că un copil să ne apropie mai mult, însă bărbații fug într-un fel de responsabilitate”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!