Șerban Copoț: „Nu fac asta din respect pentru ea!” De la ce se abține prezentatorul de la iUmor în căsnicie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 12:54

Șerban Copoț (39 de ani) are o familie superbă. Prezentatorul de la iUmor și soția sa, Roxana, sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar din rodul iubirii lor au venit pe lume trei copii – Tudor (11 ani), Alex (6 ani) și Ada-Noelle (2 ani).

Fostul membru al trupei Animal X și-a cunoscut soția în 2006 și 9 ani mai târziu, în 2015, Șerban și Roxana și-au spus “Da” în fața lui Dumnezeu. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit într-un interviu recent care este secretul unei relații longevive perfecte.

„E normal să fie echilibru!”

Chiar dacă, uneori, mai apar și situații tensionate în familia Copoț, vedeta și soția sa reușesc mereu să aplaneze conflictele. La baza împăcării, spune Șerban Copoț, stă respectul reciproc. Artistul este de părere că în orice relație de cuplu fiecare partener trebuie să-și respecte jumătatea.

Șerban Copoț, despre secretul unei relații fericite, de peste 15 ani. "Nu fac asta din respect pentru ea!" De la ce se abține prezentatorul de la iUmorIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Asta face parte din bagajul de skill-uri pe care trebuie să le aibă un bărbat într-o familie. Există și reciprocă. Și ea știe să mă împace când mă supăr. Nu este o chestie care vine doar din partea mea, nu vreau să dau apă la moară fenomenului feminist extrem.

Eu respect femeia, cu toată dragostea. Dar și ea respectă bărbatul. Nu este normal să existe echilibru? Asta este secretul – a dezvăluit vedeta la Antena Stars.

„Ne-am acceptat anumite chestii și le-am și șlefuit în timp ce creșteam!”

Șerban Copoț a întâlnit-o pe Roxana pe când avea 23 de ani. Ei au crescut odată cu relația care a început să se sedimenteze în timp, iar acest lucru a contribuit la construirea unei relații frumoase, de lungă durată. Șerban spune că deși are libertatea „să-și facă de cap” uneori, așa cum făcea pe vremuri când era burlac, se abține de la acest lucru din respect pentru mama copiilor lui.

Odată ce am crescut împreună, ne-am acceptat anumite chestii și le-am și șlefuit în timp ce creșteam. Toate lucrurile le tratăm cu calm, iar goangele mici sunt mici, mai bag eu cuțitul prin gard, mai fac câte o prostioară, dar nu e genul că m-am dus și am băut și m-am întors după câteva zile, cu toate că am libertatea să fac asta, dar nu o fac din respect pentru ea.

Asta e șmecheria ei, îmi dă impresia că am lanțul foarte lung, iar eu de rușine nu trag de lanț – a adăugat artistul.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

„Ea e mai înțeleaptă decât mine. Eu sunt competitiv!”

Copoț a mai spus că de-a lungul anilor și el, dar și Roxana au renunțat la diverse lucruri pe care le făceau când nu erau într-o relație. Dar aceste renunțări fac parte din conturarea unui portret de familie perfect:

Și eu a trebuit să renunț la lucruri, la fel și ea, dar nu le-am monitorizat niciodată și nici nu o să o facem.

Citeşte şi: Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie: „Soția are, de fapt, patru copii”

Citeşte şi: Șerban Copoț a aflat că mama lui are cancer. „A ținut acest lucru ascuns de noi!”

Citeşte şi: Șerban Copoț, mesaj emoționant pentru Roxana, soția lui, cu ocazia zilei de naștere

Citeşte şi: Prima imagine cu chipul fiicei lui Șerban Copoț: „Frate și soră”

E mai înțeleaptă decât mine. Creează un climat de împăcare, nu de competiție. Eu sunt foarte competitiv, dar ea mi-a demonstrat că este mai înțeleaptă decât mine și am învățat de la ea să nu mai fiu așa de îndârjit. M-am schimbat foarte mult pe subiectul asta. Am învățat de la ea să las de la mine, să respir înainte să reacționez. Ne șlefuim unul pe celălalt – a mai spus Șerban Copoț.

De când a devenit tată, Șerban Copoț a început să se implice în diverse activități dedicate copiilor. Artistul face tabere cu copii cu vârste între 8 și 15 ani și a și scris o carte legată de acest subiect, în speranța ca micuții lui să-i urmeze exemplu și să iubească și exploreze natura.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!