Semnificația ascunsă a bijuteriilor purtate de Meghan Markle

De Oana Savin pe
După ce a născut, Meghan Markle a ales să poarte un sigur fel de bijuterri, cu pietre turcoaz. Un expert a dezvăluit care este semnificația acestuor bijuterii și susține că aceste pietre sunt perfecte pentru tinerele mame.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a trimis mesaje subtile că pune accent pe sănătate, cu ajutorul bijuteriilor. În cele mai recente apariții, soția Prințului Harry a ales să poarte același set de bijuterii.

Meghan, care este cunoscută pentru garderoba ei monocromă, a optat pentru bijuterii cu piatră turcoaz la meciul de baseball din Londra, precum și la ședința foto de după nașterea lui Archie.

Semnificația ascunsă a bijuteriilor purtate de Meghan Markle

Meghan Markle

Heather Askinoise, co-fondator al Energy Muse, a declarat pentru revista People că turcoaz este cunoscută ca fiind „maestrul vindecător” al pietrelor și pentru faptul că „aduce binecuvântare” asupra persoanelor care o poartă.

Deși ducesa este în concediu de maternitate, a avut câteva apariții publice de când l-a adus pe lume pe Archie.

Meghan a ales întotdeauna bijuterii delicate și rareori a fost văzută purtând pietre turcoaz înainte de nașterea fiului ei.

Heather a sugerat că ducesa de Sussex ar putea alege aceste pietre întrucât trupul ei se vindecă după naștere.

Este o piatră minunată cu care să te conectezi când vrei să te concetrezi pe sănătatea ta”, a explicat experta în pietre.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO