Saturnia: Ce se întâmplă cu copiii-vedetă de ajung drogaţi şi dezbrăcaţi?

De Saturnia, pe Ultimul update Luni, 12 iulie 2021, 16:27

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Miley Cyrus este o altă victimă a celebrităţii. Ce spun astrele despre ea, Lindsay Lohan, Macaulay Culkin şi alţi copii vedetă care au luat-o pe căi greşite.

Miley Cyrus

Miley Cyrus nu este cunoscută pentru decenţă şi bun simţ, dar parcă tânăra cântăreaţă a sărit calul noaptea trecută, la premiile MTV.
Miley Cyrus a apărut pe scenă într-un costum de baie întreg şi a dansat îndrăcit alături de nişte ursuleţi de pluş giganţă. A scos limba cam mult şi s-a mişcat cam prea puţin feminin pentru ţinuta de scenă.
Saturnia: Ce se întâmplă cu copiii-vedetă de ajung drogaţi şi dezbrăcaţi?
Dar partea cea mai rea a venit la featuring-ul cu Robin Thicke, pe piesa „Blured Lines”.
Miley Cyrus a venit pe scenă în lenjerie intimă din latex galben şi s-a unduit şi frecat de bietul Thicke, bărbat însurat şi cu copil acasă.
Deşi, la rândul lui, Robin Thicke se promovează destul de sexy, prestaţia „colegei” de 20 de ani a scandalizat pe multă lume, mai ales că show-ul MTV era destinat audienţei geenrale şi nu avea bulină de 18 ani.
Vezi video cu Miley Cyrus la MTV Video Music Awards, făcându-se de râs.

Macaulay Culkin

Când era un băieţel blond şi expresiv, nimeni nu bănuia în ce hal o să ajungă să arate Macaulay Culkin.
Astrele încă nu s-au hotărât dacă să-l mai lase să-şi picteze unghiile, să fumeze zeci de ţigări pe zi şi să-şi distrugă averea şi tinereţea.
Saturnia: Ce se întâmplă cu copiii-vedetă de ajung drogaţi şi dezbrăcaţi?
Poate un nou proiect sau un film serios l-ar ajuta, dar cine să-l angajeze dacă e mereu pe la petreceri, arată ciudat şi ţine pagina tabloidelor cu excesele lui?
Citeşte mai departe şi vezi ce spun astrele despre Lindsay Lohan sau Amanda Bynes, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!