Sânziana Buruiană s-a mutat în Budapesta: „Lucrez o oră pe zi pentru un salariu dublu!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 15:33

Sânziana Buruiană (36 de ani) s-a mutat de câteva luni în Budapesta, împreună cu soțul ei, Nicolae Zuluf și cu cele două fiice pe care le au Izabela (5 ani) și Antonia (1 an). Înainte de a pleca din țară, Sânziana a fost protagonista show-ului difuzat la Antena Stars “Mămici de pitici cu lipici”. Motivul plecării al fostei asistente de televiziune este un proiect televizat mult mai bine plătit.

Sânziana a dezvăluit ce presupune acest proiect și spune că dacă nu ar fi făcut parte din echipa de la “Mămici de pitici cu lipici”, nu ar fi avut ocazia să-și găsească un job atât de ofertant. În Budapesta, Sânziana este prezentatoarea unui show de Teleshopping.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a spus vedeta de televiziune, pentru click.ro.

Citeşte şi: Sânziana Buruiană e în doliu. Ce s-a întâmplat în familia ei e tragic

Citeşte şi: Agresoarea Cristinei Joia nu va ajunge după gratii. Reacția vedetei de la Pro TV după aflarea sentinței

Citeşte şi: Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, criticată pentru felul în care și-a împodobit bradul: „Crăciunul e sărbătoare, nu modă!”

Sânziana Buruiană încă își mai alăptează fetița în vârstă de 5 ani

Buruiană o alăptează pe Izabela de când a adus-o pe lume. Vedeta a primit nenumărate critici din partea oamenilor care au auzit că face acest lucru.

„Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, că o adormeam ușor.

Într-adevăr că primele luni sunt mai grele, dar eu am învățat-o, pentru că Izabela are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin cam așa la cea mică când o alăptez”, a mărturisit Sânziana Buruiană, în urmă cu câteva luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!