Adelina Pestrițu, criticată pentru felul în care și-a împodobit bradul: „Crăciunul e sărbătoare, nu modă!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 10:45

Adelina Pestrițu (34 de ani) a făcut o postare în mediul online care i-a înfuriat pe internauți. Deși ne aflăm la începutul lunii decembrie, Adelina și-a împodobit deja bradul de Crăciun și a postat pe Instagram un filmuleț pentru a le arăta tuturor ce decorațiuni a ales anul acesta.

„Împodobirea bradului este tradiţia în preajma căreia creştem de mici. În jurul ei sunt poveşti care ne antrenează imaginaţia şi ne fac să devenim visători. Vis pe care îl lăsăm mai departe moştenire, copiilor noştri. În copilărie impodobeam bradul pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului „aşa cum se face”.

Dar e mai important să faci cum simţi, decât cum „trebuie”. Pe parcurs mi-am dat seama că am la dispoziţie prea puţin timp să mă bucur de magia pe care bradul o aduce în casa noastră. Acum, că suntem părinţi, facem ca tot ce e frumos să dureze cât mai mult, atât pentru noi, dar mai ales pentru fetiţa noastră. Astfel, vă prezentăm bradul nostru”, a scris influencerița în dreptul clipului cu bradul decorat.

Unii fani ai Adelinei au fost neplăcut surprinși de decorațiunile atipice alese pentru brad și i-au transmis câteva mesaje de mesaje în care și-au declarat nemulțumirea, apostrofând-o că nu a ținut cont de culorile tradiționale și de ornamentele clasice de Crăciun.

“De ce așa? 😢 Crăciunul e sărbătoare, e culoare! Nu e moda și nici fashion!”

“Adelina Pestrițu întoarce te la Dumnezeu până nu este prea târziu, ești foarte afundată în mocirlă și nu realizezi, ai idee cine îți este stăpân? Ai idee a cui lucrare o promovezi ? Îți spun eu clar și răspicat! Lucrarea Lui Satan! Domnul sa aibă milă de tine Adelina, cel rău ți-a oferit totul, dar poate să îți ia totul la fel de repede! Întoarce te la Dumnezeu cât mai este har, milă. Trezește- te! Mă rog că Domnul Dumnezeu să se îndure de tine.”

“Honestly, bradul ăsta nu transmite nimic… nici căldura, nici sărbătoare, nici emoție….. nu e hate. Dacă îmi place de tine, nu trebuie să îmi placă și bradul… ăsta chiar nu îmi place. Sorry!”

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, răsfățată de Moș Nicolae! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Virgil Șteblea

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu iubita. Cum s-a fotografiat perechea în aeroport

Citeşte şi: Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima ședință foto de Crăciun alături de fetița lor! Ce simpatică este micuța Jacqueline

Citeşte şi: Nicole Cherry, controversă despre alăptarea fetiței ei: „Nu o alăptez exclusiv la sân, îi dau și formulă”

“OMG, so scary! 🙉 Băiatul meu când l-a văzut m-a întrebat dacă aia e Familia Addams.”

“Scuze, dar mi se pare înmormântarea bradului 😒 alb și negru 😕. Jur că nu e cu răutate dar mă așteptam la ceva mai frumos de la tine 😔”

“Nici bradul nu mai e ce a fost..😢” – sunt câteva dintre mesajele trimise de fanii nemulțumiți ai Adelinei.

Cu toate acestea, au fost și multe apreiceri la adresa felului în care și-a îmăpodobit bradul, unii internauți declarând că alegerile Adelinei îi înspiră: “Superb ❤️! La anul vreau să îl fac și eu cu negru 🔥 Păcat de mentalitatea pe care o au unele persoane care judeca alegerile altora 🙈 Suntem liberi să facem ce vrem 🥂 Hai noroc!”

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!