Rona Hartner ține în continuare legătura cu fostul soț

De Unica.ro, pe

Rona Hartner (48 de ani) s-a separat de soțul ei, Herve Camilleri, în martie 2021. Fosta pereche s-a căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Franța, unde artista locuiește de mai mulți ani. Rona și Herve au semnat actele de divorț pe 17 septembrie 2021.

Rona Hartner ține în continuare legătura cu fostul soț

„Recunosc, încă nu am depășit șocul despărțirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, așa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista și fără bărbat, fiindcă au existat în viața mea și asemenea perioade, în care am fost mai mult singură”, a declarat Rona Hartner pentru Impact.

Rona Hartner ține în continuare legătura cu fostul soț

„Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi important faptul că am fost binecuvântați în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Și amândoi considerăm că acest lucru are și va avea, pe termen lung, o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a completat.

„Nu știu dacă fără aceste vremuri ciudate căsnicia noastră nu ar fi supraviețuit, poate, mai mult! Cert este că ne-au lipsit amândurora concertele. Ba chiar foarte tare! Poate spectacolele, întâlnirile cu publicul, erau un liant care ne unea foarte tare, care ne punea în fața unui alt stil de viață. Or, asta ne-a lipsit poate prea mult și cine știe cât de tare ne-a influențat decizia finală? Nu cred că vom afla vreodată!”, a adăugat solista.

Pentru Impact, Rona a spus de ce s-au despărțit ea și Herve. „Nu mi-a plăcut la el faptul că avea aceleași defecte ca și mine. Parcă era oglinda mea! Tot ce îi reproșez lui îmi reproșez eu mie de multe ori. De exemplu, nu îmi plăcea că uneori nu avea credință. Și mie mi se mai întâmplă acest lucru și mă supăr pe mine”, a declarat artista în august 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Ce inele de logodnă superbe au vedetele din România! Iată bijuteriile

„După separare am primit niște semne de la Dumnezeu că trebuie să am mai multă grijă de mine de acum înainte. (…) Am avut o perioadă de cerut iertare și tot așa. Concluzia este fermă și anume că nu ne mai putem înțelege”, a continuat.

„Însă, dacă aș avea vreo problemă și m-ar putea ajuta, aș apela la el, am rămas prieteni. El acum are un an foarte greu, trebuie să facă un an sabatic, așa este la catolici. La prima căsătorie nu a făcut acel an sabatic și a greșit foarte mult”, a încheiat.

„Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a mai spus solista, despre momentul semnării actelor de divorț.

Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 12 ani. Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur. „Stau la cinci minute de plajă”, dezvăluia solista anul trecut. Rona a învins cancerul de colon în primăvara anului trecut.

„Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun așa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt, din punct de vedere medical, în remisie totală”, spunea artista în martie 2020, pentru Formula AS.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!