Richard Gere, tată din nou la 70 de ani

De Unica.ro, pe
Richard Gere a devenit tată pentru a doua oară la vârsta de 70 de ani. Soția actorului, Alejandra Silva, a născut un băiețel. 

Richard Gere și soția sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 37 de ani, s-au bucurat în secret de venirea pe lume a celui de-al doilea lor băiețel. Cuplu mai are un copil, pe Alexander, născut în februarie 2019, potrivit Libertatea.ro.

Actorul și tânara sa soție s-au căsătorit civil în Spania, în aprilie 2018, apoi au făcut nunta la New York. Cei doi s-au cunoscut în Italia, pe Coasta Amalfi, cu trei ani înainte de a ajunge la altar. Pe vremea aceea, Alejandra era în proces de divorț. Pe lângă sentimentele frumoase pe care le simt unul față de celălalt, pe cei doi îi unește și pasiunea pentru acțiunile umanitare.

„Mă simt ca într-o poveste. Fără nicio îndoială, mă simt cea mai norocoasă femeie din lume”, declara atunci Alejandra Silva, iar Richard Gere susținea că este „cel mai fericit bărbat din univers”.

Richard Gere și Alejandra Silva, părinți pentru a trei oară

Richard Gere mai are un fiu din în vârstă de 20 ani, Homer James, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell. Cei doi au divorțat în 2016, după o căsnicie de 14 ani. Actorul a mai fost căsătorit cu modelul Cindy Crawford. După o căsnicie de doi ani, ei au hotărât să meargă pe drumuri separate, în 1995.

Nici Alejandra Silva nu este la primul mariaj. Ea a mai fost căsătorită cu magnatul minier Govind Friedland, alături de care a devenit pentru prima oară mama unui băiețel, Albert, în vârstă de 7 ani.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!