Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Daliana Raducan: „Relația noastră nu e perfectă, are însă un fundament solid”

De Oana Savin, pe Ultimul update Duminică, 01 ianuarie 2023, 11:10

Răzvan Simion a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o de soție pe iubita sa, Daliana Răducan.

Anul 2023 vine, pentru Răzvan Simion, nu doar cu noi provocări, ci și cu un eveniment important – prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a hotărât că relația lui cu Daliana Răducan trebuie să treacă la următorul nivel. Așadar, a cerut-o de soție și i-a oferit un subert inel cu diamant.

Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan au publicat pe rețelele de socializare un clip în care apar îmbrăcați de gală și mai îndrăgostiți ca niciodată. În aceleași imagini, Daliana a arătat întregii lumi ce inel de logodnă a primit de la iubitul ei.

Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Daliana Raducan: „Relația noastră nu e perfectă, are însă un fundament solid”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Împreună cu imaginile care au cucerit internetul, Răzvan i-a făcut celei care urmează să îi devină soție, o declarație de dragoste impresionantă.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea”, a scris prezentatorul Răzvan Simion în mesajul romantic, prin care a anunțat că s-a logodit cu Daliana Raducan.

Citește și: Moment emoţionant pe scena iUmor. Răzvan Simion, în lacrimi după roast-ul făcut de fiica lui, Ianca

Citește și: Răzvan Simion, despre nunta cu Daliana Răducan: „Totul o să curgă într-un firesc”

Citește și: Mesajul impresionant publicat de Daliana Răducan, în ziua în care fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Cât de apropiate sunt fetele lui Răzvan!

Răzvan, declarație de dragoste pentru Daliana: ”Fie care dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”

Prezentatorul a vorbit despre relația sa cu Daliana, cu care formează un cuplu de câțiva ani. Acesta a mărturisit că nu au o relație perfectă, însă este una solidă.

„Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt”, a mai scris Răzvan Simion pe Instagram.

Prezentatorul a continuat cu o comparație între povestea „Micul Prinț” și iubirea sa pentru cea care îi este parteneră de viață.

„Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”, a precizat Răzvan Simion, care a scris și un citat din Antoine de Saint-Exupery: “Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”.

La final, el a ținut să le transmită o urare fanilor lui: „Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Răzvan Simion și Daliana Răducan.

Sursă foto. Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!