Ramona Olaru a confirmat despărțirea de Cătălin Cazacu?

De Unica.ro, pe

Ramona Olaru (32 de ani) și Cătălin Cazacu (37 de ani) au format un cuplu timp de câteva luni. Luna trecută, fosta perechea declara că își dorea să întemeieze o familie împreună.

Ramona Olaru a confirmat despărțirea de Cătălin Cazacu?

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, declara Ramona Olaru cu umor luna trecută, pentru Antena Stars. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a mai explicat Ramona Olaru.

Recent, între cei doi ar fi apărut probleme.

„Am bărbat, am și amant… am pe d****, n-am nici pe unul, nici pe altul”, a mărturisit Ramona Olaru în mediul online.

Tot în mediul online, în ultimele zile, potrivit Spynews, prezentatoarea TV a publicat mai multe citate precum: „Dacă vrei să dureze o relație, trebuie să te prefaci că nu te înșală!” sau „Sunt prea în vârstă ca să mai fiu în preajma oamenilor care nu înțeleg conceptul de loialitate și onestitate!” și „Sunt zile când ajung atât de jos, încât adun petrol… Și zile-n care mă ridic și-l valorific! :)”.

Ramona Olaru a confirmat despărțirea de Cătălin Cazacu?

Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a șters fotografiile cu celălalt.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

„2022 vine cu planuri bune. Nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă, să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile. Și, cine știe? Nu mai sunt burlac, ca anul trecut pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă”, a mai declarat Cătălin Cazacu la începutul acestui an, în emisiunea „La Măruță”.

După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, artistul formează un cuplu cu un model. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!