Ramona Bădescu se pregătește de nuntă și botez: „Suntem în negocieri”

De Unica.ro, pe

Ramona Bădescu a dezvăluit că își va boteza fiul în vârstă de aproape doi ani în aceeași zi în care va face și nunta. Vedeta se află în prezent în România, însoțită de cel mic.

După patru ani în care nu și-a mai vizitat țara natală, Ramona Bădescu se află în vacanță în România alături de fiul ei, Ignazio. Vedeta a povestit pentru click.ro că și-a dorit să-i arate micuțului locurile în care a crescut mama lui.

Citește și: Bunica Ginei Pistol, dezvăluiri despre copilăria vedetei

Tatăl lui Mădălin Ionescu a murit: „Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam!”

Este Andreea Mantea însărcinată? Ce a răspuns prezentatoarea TV

Cum era poreclit Irinel Columbeanu, în tinerețe, de femei

Ramona Bădescu se pregătește de nuntă și botez: „Suntem în negocieri”

De asemenea, Ramona Bădescu a dezvăluit că se pregătește de nuntă cu bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali, dar și de botezul fiului lor, amânat din cauza pandemiei de COVID-19. Vedeta și iubitul ei italian sunt împreună de patru ani.

Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei, dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!

Vedeta a mai spus că momentan nu s-au hotărât în privința locației unde vor avea loc cele două evenimente și se poartă negocieri și în privința religiei în care micuțul va primi taina botezului.

Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine.

Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!