Probleme între Harry și William, deși Lady Diana i-a implorat să aibă grijă unul de altul

De Unica.ro, pe
William și Harry aveau o relație foarte apropiată, care îi înduioșa pe englezi. Era evident la fiecare apariție a lor că sunt cei mai buni prieteni, că se respectă unul pe altul și că se distrează mult împreună. Iar ducesa Kate a venit să întregească această echipă, ea având o relație foarte bună cu cumnatul ei, Harry. Însă, la numai 18 luni după nunta lui Harry cu Meghan, lucrurile s-au schimbat complet. Diana ar fi fost foarte supărată, spun apropiații casei regale, să constate că relația dintre băieții ei a devenit tensionată. 

Sfatul Dianei pentru fiul ei cel mare, William: căsătorește-te cu cea mai bună prietenă a ta

Atunci când s-au căsătorit, Lady Diana și prințul Chareles abia se cunoșteau, lucru care ar fi dus la divorțul lor, credea prințesa. Așa că, nu cu mult înainte să moară, ea a stat de vorbă cu William, pe atunci în vârstă de 16 ani, și i-a dat multe sfaturi despre relații. Printre altele, i-a spus că trebuie să se însoare cu cea mai bună prietenă a lui. Cu alte cuvinte, iubita pe care o va cere de soție trebuie să fie o persoană pe care o cunoaște foarte bine, în care are încredere maximă.

William a acceptat sfatul ei și i-a oferit inelul de logodnă lui Kate după o relație de opt ani. Însă Harry a fost mult mai grăbit și a cerut-o pe Meghan în căsătorie după o relație scurtă. Sfatul lui William de a amâna un pic nunta l-a supărat pe Harry, care a considerat că fratele lui nu este de acord cu alegerea făcută.

De asemenea, Diana i-a învățat pe băieții ei că trebuie să fie mereu cei mai buni prieteni și i-a implorat ca, orice ar fi, să aibă grijă unul de altul. În aceste condiții, apropiații casei regale sunt cu atât mai supărați când văd ”prăpastia” apărută între Harry și William.

William și Harry nu se mai înțeleg deloc

De mult timp presa britanică anunță dispute între William și Harry, majoritatea apărute din cauza lui Meghan, care nu este obișnuită cu viața la casa regală și are așteptări pe care William nu le acceptă. Acum, Harry pare să confirme speculațiile ziarelor. Într-un documentar despre vizita lui în India, Harry a recunoscut că, da, au existat tensiuni între el și fratele lui și că ei doi au ales căi diferite. Cât despre William, el a vorbit de față cu personalul de la casa regală despre situația ducilor de Sussex (Harry și Meghan), spunând că își face griji pentru ei.

Harry i-a îndepărtat și pe alții din viața lui – rude, foști colegi de școală, persoane care i-au fost alături după moartea mamei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!